Elon Musk Cybertruck Suda Gidebilecek Dedi

0
1334
Elon Musk Cybertruck Suda Gidebilecek Dedi

Elon Musk Cybertruck için suda gitmesi mümkün olacak dedi. Tesla kamyon modeli tekne gibi suda gidebilecek. Tesla’nın CEO’su Elon Musk son olarak yeni nesil kamyonet ile ilgili ilginç bir açıklama yaptı. Modelin su geçirmez olduğunu iddia eden Musk, gerektiğinde yüzebileceğini söyledi.

ABD merkezli otomobil şirketinin elektrikli pikap modeli 2019 yılında sahneye çıkmıştı. Ancak işler her zaman yolunda gitmedi. Bu  nedenle yeni nesil model hala yollara çıkamadı. Yakın zamanda trafiğe çıkacak olan model ile ilgili Musk yeni bir açıklama yaptı.

Elon Musk Cybertruck ile İlgili Açıklama Yaptı

Elon Musk Cybertruck Suda Gidebilecek Dedi

Musk son olarak paylaştığı tweet ile şu açıklamayı yaptı: “Cybertruck, kısa süreliğine bir tekne görevi görebilecek kadar su geçirmez olacak. Böylece nehirleri, gölleri ve hatta çok dalgalı olmayan denizleri bile geçebilecek“. Musk 2020 yılında da bununla aynı anlama gelen bir açıklama yapmıştı.

Cybertruck Son Gelişmeler

Elon Musk Cybertruck Suda Gidebilecek Dedi

Cybertruck yıllardır üretime girmeyi başaramadı. Ama hem farklı tasarımı hem de sağlam çelik gövde panelleriyle oldukça dikkat çekici. Ancak yıllardır üretimi tamamlanmadı. Bu süreçte rakipleri de giderek çoğaldı. Tesla Cybertruck üç motorlu dört tekerlekten çekiş düzenine sahip. Ayrıca 0-100 km/s hızlanmasını sadece 2,9 saniyede tamamlayacak. Ek olarak da 800 kilometrenin üzerinde sürüş menzile sahip olacak. Bu özellikleri sebebiyle ertelenmesine rağmen modeli merakla bekleyenlerin sayısı bir hayli yüksek. Son olarak Elon Musk Cybertruck için üretim aşamasına 2023 yılında geçeceklerini söylemişti.

Tesla Cybertruck Ne Zaman Trafiğe Çıkacak?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here