Tesla Cybertruck Ne Zaman Trafiğe Çıkacak?

0
2239
tesla cybertruck, önden görünüm

Tesla Cybertruck için geri sayım başladı. Üretim sürecinde bu zaman kadar birçok sıkıntının yaşandığı Pick-up model için şirketin CEO’su tarih verdi. Elon Musk 2023 yılının ikinci çeyreğinin sonunda sahipleri ile buluşacağını söyledi. 

ABD’li otomobil devi Tesla bu model için uzun zamandan beri çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak 2019 yılında tanıtımı gerçekleşen bu modelin 2021’de piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak hayaller ile gerçekler aynı olmadı. Henüz üretim aşaması tamamlanmayan Pick-up modelin 2022 yılında da piyasayla tanışması mümkün gözükmüyor. Bu anlamda açıklamalarda bulunan Musk ise teslimatların 2023 yılı içerisinde gerçekleşeceğini söyledi.

Tesla Cybertruck 2023’te Yollarda

 

Tesla Cybertruck Ne Zaman Trafiğe Çıkacak?

Tesla’nın Ceo’su Elon Musk Haziran 2023’te bu modelin trafiğe çıkacağını söyledi. Yakın zamanda yollarda olacak olan bu model için daha önce ön siparişler açılmıştı. Bununla birlikte müşterilerden ödemeleri bile alan şirket maalesef süreci iyi yönetememişti. Tedarik sorunları genel olarak şirketi kötü etkilemedi olarak görünüyordu. Ancak söz konusu Cybertruck olduğunda aynısı olmadı. Bu modelin tedarikinde yaşanan problemler nedeniyle siparişleri durduruldu. Sonrasında da Tesla’nın resmi web sitesinden modelin satışı durmuştu. Aynı şekilde model ile ilgili diğer kısımlar da sitede görünmez olmuştu.

Elon Musk Cybertruck’tan Hiç Vazgeçmedi

Tesla Cybertruck

Tüm yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen Musk bu modelden hiç vazgeçmedi. Bunun için zaman zaman kendisi bu aracı kullandı. Zaman zaman da fabrikada Cybertruck için çalışmalar gerçekleştirirken görüntüleri geldi. Sonuç olarak Musk bu yeni nesil modelinden hala umutlu. 2023 itibari ile de yollarda olmasını hedefliyor.

Sıfır KM Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here