Elektrikli araçların hızla artmasından sonra sıranın toplu ulaşım araçlarında olduğu aşikardır. Pek çok firmanın e-bus modelleri mevcuttur. Ülkemizde rastlanması zor bir markayla biraz yakından ilgileneceğiz. Volvo Buses.

Dünya da herkes bilir Volvo’nun nasıl işler başardığını. Kullanıcılara sağladığı olanaklar; onların daha rahat, daha güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlamışlardır. Artık bu araçlara Volvo otobüsleri de girmiştir. Volvo binek araçlarında kullandığı her şeyi bu otobüslerle de kullanmış. Çevreci Volvo otobüsleri, şehir içi ulaşımda doğanın daha uzun yıllar korunarak ilerlemesinde önemli bir rol oynamaktadır. Tabi belirttiğim üzere ülkemizde değil malesef. Eğer Avrupa ülkelerini ziyaret ederseniz onlarla karşılaşabilirsiniz.

Volvo E-Buses: “0” Emisyon

volvo buses 3

Volvo, insanları şehirlerde taşıma şekli, yaşam kalitesi ve çevre üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Dünya insanlarının% 90’ından fazlası, sağlıklı hava ortamı olamayan   bölgelerde yaşıyor. Volvo Otobüslerinde temiz, sessiz araç hizmetlerinin çözümün bir parçası olduğu düşünülüyor. Sıfır emisyonla hassas ve çevresel alanlarda çalışırken karbondioksit ve hava kirliliğini azaltmaya yardımcı olunması hedeflenmiştir.

“0” Gürültü

volvo buses

Gürültü kirliliği sorunu hemen hemen her şehrin önde gelen sorunları arasındadır. Aşırı gürültünün halk sağlığı üzerindeki etkileri resmi sonuçlar ile belgelenmiştir ve ayrıca gürültüden kaynaklanan önemli maliyetler konusunda artan bir farkındalık vardır. Sessiz elektrikli Volvo Otobüsleri ile gürültü seviyesi minimumdur. Bu durum , her yerde 7/24 çalışabilecekleri anlamına gelir: sessiz bölgelerde, konut alanlarında gece sakinleri uyandırmadan ve hatta iç mekan terminallerinde bile durabilirler.

“0” Kaza

volvo buses 2

Volvo’da güvenlik her zaman önce gelir. Volvo ile özdeşleşen bir parça olan ve net bir güvenlik vizyonuna sahiptirler. Volvo ürünleriyle sıfır kaza. Eksiksiz e-mobilite çözümleri, bağlı bölge yönetimi hizmetlerini ve gelişmiş güvenlik teknolojilerine sahip elektrikli otobüsleri içerir ve şehirlerin şehir trafiğinde sıfır kazaya ulaşmasına yardımcı olur. Güvenlik Bölgeleri, Yaya ve Bisikletli Algılama, Elektronik Stabilite Programı ve tüm koltuklarda emniyet kemeri seçeneği sadece bunlara  birkaç örnektir.

Volvo Gözünden Bir Hata Kaçırdı

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here