Toyota KINTO ile sektörde ben de varım diyor. Ocak 2020’de Toyota tarafından duyurulan Japon grubun yeni KINTO mobilite markası Eski Kıta’da şekilleniyor. KINTO, (TME) ve (TFS) tarafından kurulan ortak girişim KINTO Europe adlı yeni bir şirketin kurulmasıyla daha somut hale geldi. Yeni organizasyon Köln merkezli olacak ve Avrupa faaliyetlerine Nisan 2021’den itibaren başlayacak.

Toyota KINTO: Yeni Nesil Mobilite

Tabii ki, birçok üretici artık kendilerini yalnızca otomobil üreticileri yerine mobilite sağlayıcıları olarak tanımlıyor. Ancak Toyota, pilot ülkelerde halihazırda test edilmiş olan kapsamlı ve kanıtlanmış bir hizmet yelpazesiyle burada önemli bir kilometre taşını işaret ediyor.

Ocak ayından bu yana KINTO, tüm Avrupa’ya yayılacak çeşitlendirilmiş bir teklif oluşturdu. Toyota özellikle, araçların satış ve bakımına ek olarak artık müşterilerinin küresel hareketliliğine adanmış şirketler haline gelecek olan bayi ağına güvenmeyi amaçlıyor.

Geniş Bir Hizmet Yelpazesi

Toyota-
Toyota-

İlk hizmet: KINTO One. Bu, 100.000’den fazla araçtan oluşan bir filo aracılığıyla yedi Avrupa pazarında zaten mevcut olan her şey dahil bir uzun vadeli kiralama (LLD) teklifidir. Yavaş yavaş tüm pazarlarda kullanıma sunulacak. Suit KINTO Share, işletmelere ve bireylere adanmış bir araba paylaşım hizmeti portalı.

Toyota ve Lexus ağı, KINTO Flex’in konuşlandırılmasında önemli bir role sahiptir. Esnek, adından da anlaşılacağı gibi, kısa süreli aboneli araç kiralama. KINTO Flex ile müşteriler tüm Toyota ve Lexus serilerinde yıl boyunca araç değiştirmekte özgürdür. Böylece o anın ihtiyaçlarına ve arzularına karşılık gelen bir araca sahip olur. Bakım hizmete dahildir. Toyota, birkaç ay önce Volvo veya Nissan tarafından başarıyla başlatılan bir girişime burada katılıyor.

Toyota KINTO İle Yeni Hizmetler de Geliyor

KINTO
KINTO

Son olarak, iki servis daha gelecek. KINTO Join, çalışanların kendi özel ulaşım ağlarını oluşturmalarına olanak tanıyan kurumsal bir araç paylaşımı çözümü. Ayrıca, KINTO Go, çok modlu bir mobilite teklifi. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak bisiklet, taksi, tren, uçak veya araba ile seyahat etmeyi seçersiniz. Daha sonra her şey KINTO aracılığıyla gerçekleşir! KINTO Go hizmeti zaten İtalya’da başarılı bir şekilde mevcuttur.

2.El Toyota İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here