Bugatti, tahminimizce pahalı bir ses sistemi üretimi ve eviniz için yüksek kaliteli hoparlörler oluşturmak için Tidal ile birlikte çalışıyor. Bugatti bildiğiniz gibi kaliteli, lüks, spor ve yarış arabaları konusunda rakip tanımıyor. Yakın zamanda Bugatti giyim tarzı koleksiyonunu paylaşmıştı şimdi de ses sistemini duyurdu. Bugatti, şirket olarak ismini yirmi yılı aşkın süredir oyunda olan bir Alman ses sistemi üreticisi olan Tidal ile ilişkilendirmeyi seçti. Gelin bu ses sistemine yakından bakalım.

Bugatti ve Tidal Ortaklığı: Yüksek Kaliteli Hoparlörler Üretecek

İki şirket, “rakipsiz ayrıcalıklı ve eşi benzeri olmayan yüksek kaliteli” yeni bir hoparlör kategorisi amacı ile yola çıktı. Bu iki alanında devleşmiş şirket “ev müzik sistemleri için yeni bir standart belirleme” peşinde. Açıkçası markalardaki eşsiz kalitenin hoparlörlerde de yakalanacağına dair inancımız sonsuz.

Ortaklıkları, çeşitli şekillerde özelleştirilebilen ‘Royale’ hoparlör yelpazesiyle başlıyor. Monocoque ve Duotone adlı olmak üzere iki ana tema vardır. Ayrıca müşteriler görünüm olarak piyano kaplamaları ve avangart renkler dahil olmak üzere farklı malzeme kombinasyonları arasından seçim yapabilirler. Ayrıca, her hoparlör deri, karbon fiber, alüminyum, farklı kumaşlar ve hatta değerli metallerle özelleştirilebilir.

Bugatti ve Tidal Ortaklığıyla Üretilecek Yüksek Kaliteli Hoparlörler
Bugatti ve Tidal Ortaklığıyla Üretilecek Yüksek Kaliteli Hoparlörler

Ön taraftaki ‘Bugatti’ logosuyla süslenmiş hoparlörler, parlatılmış paslanmaz çelikten yapılmıştır ve kavisli bir şekle sahiptir. Arka taraf, ‘Tidal for Bugatti’ markasını ve rozetini taşıyor. Hoparlörlerin kılıfının altına indiğimizde, her bir hoparlörde dört subwoofer sürücüsü ve orta menzilli sürücülü 3 yollu bir ön ünite ve elmas diyaframlı tweeter (yüksek frekanslı hoparlör), Molsheim’da yapılan hiper spor otomobillerde de bulunan bir özellik. Aktif hoparlör ayrıca güçlü amplifikatör kanallarını da içerir ve denetleyici, müzik akışı hizmetleri ve akıllı TV’lerle uyumlu olarak her türlü dış kaynağa bağlanmasına izin verir.

Anlaşmanın başlangıç ürünlerini, her biri 15 birimle sınırlı olan ‘Edition Noir’ ve ‘Edition Blanc’ adlı iki ev ses sistemi seti oluşturuyor. Fiyatlandırma, yazım sırasında açıklanmadı, ancak bu muhtemelen ne kadara mal olduğunu sormanız gerektiğinde, muhtemelen karşılayamayacağınız durumlardan birisi olması muhtemel.

Fotoğraf Galerisi

 İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here