Bugatti önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen gizemli yeni model için bir teaser daha paylaştı. Bu durum otomobil severlerde büyük bir şok etkisi yaratmış durumda. Çünkü bu model henüz hiç üretime girmemiş gibi gözüküyor ve markanın ne yapmak istediği kesinlikle belli değil. Fakat şirketin sicili bu konuda kabarık diyebiliriz. Çünkü Fransız otomobil üreticisi,  2020’nin başlarında da tasarladığı ancak asla üretmediği üçlü konsept otomobilini tanıtmıştı. Paylaşılan bu görselde de siyah bir çarşafın altına örtülmüş gizemli bir model duruyor. Fakat ilk bakışta çarşafın altındaki bu modelin modifiyeli bir Chiron’a ait olduğunu söylemek mümkün. Konu ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Bugatti Gizemli Model Paylaşımında Alaylı Bir Açıklama Yaptı

Bugatti , W16 motorlu Bugatti Chiron’u temel alan, bir defaya mahsus özel yapım hiper otomobilinin ön izlemesini yaptı. Fakat bu ön izleme perdeler altındaki gizemli bir aracın teaser görüntüsü ile geldi. Ayrıca şirket bu görsele “üretimden hiç çıkmamış bir automotive solitaire” başlığını attı ve görsele #chironprofilée veya ‘Chiron Profiled’ adını verdi. Diğer yandan görünüşe göre araç, şeklinden de anlaşılacağı gibi Chiron’u temel alıyor. Onu hemen öne çıkaran ise bir tür sabit arka kanat. Bu fotoğrafta başka hiçbir detay görünmüyor diyebiliriz. Fakat genel kanı arabanın bir tasarım çalışması olduğu. Diğer bir görüş ise bu modelin Chiron’un son anda itlaf edilen ve dolayısıyla hiç üretilmeyen bir versiyonu olabileceği yönünde.

Bugatti gizemli yeni model teaser
Generated by pixel @ 2022-12-19T22:57:05.268399

Şirket bu gizemli yeni modeli 21 Aralık’ta, RM Sotheby’s ile görücüye çıkarmayı planlıyor. Fakat şirketin bu modeli açık arttırma ile satıp satmayacağı henüz belli değil. Kısaca markanın büyük bir gizlilikle çalışmalarına devam ettiğini söylemek mümkün. Son olarak eklemek istediğimiz diğer bir detay Bugatti’nin yepyeni bir hiper otomobil üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü. Bu modelin daha önceki hiçbir modele benzemeyeceğini açıklayan şirket, ayrıca modelin içten yanmalı olarak geleceğini de açıkladı.

Bugatti’nin Yeni İçten Yanmalı Hiper Otomobili⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here