Bugatti Elektrikli Scooter Satışta! İşte Detaylar;

0
3150
Bugatti Elektrikli Scooter, mavi renk, yandan görünüm

Bugatti elektrikli scooter sonunda piyasaya giriş yaptı. Lüks otomobil üreticisi olan Bugatti, mobiliteyi farklı araçlarla sağlamaya karar verdi. Bu nedenle ilk elektrikli scooter modeli olan Bugatti 9.0 ile sahneye çıktı. Bugatti bu yeni nesil mobilite aracını üretirken Bytech ile ortaklaşa çalıştı. Böylece ortaya tek şarjla 35 km yol kat etme özelliğine sahip bir araç çıktı.

Bugatti Elektrikli Scooter Tasarımı

Bugatti Elektrikli Scooter, mavi renk, yanan görünüm

Lüks otomobil üreticisi scooter tasarımında da kendine has imza niteliğinde dokunuşlara sahip. Arka lamba yola ‘B’ harfini bırakarak ilerliyor. Bununla beraber aracın güçlü bir ön aydınlatıcısı ve farları var. Ayrıca ön ve arka dönüş sinyallerine de sahip olan scooter modeli LED gösterge ekranına da sahip.

Scooter Modeli 35 Km Menzil Kapasitesine Sahip

Bugatti Elektrikli Scooter, mavi renk, önden görünüm

Bir elektronik aksesuar üretici olan Bytech ile birlikte geliştirilen Bugatti elektrikli scooter modeli, 9 inç boyutunda lastiklere sahip. Ayrıca 700 W gücünde bir elektrik motoru var. Bu sayede azami olarak 30 km/s hıza ulaşabiliyor. Ayrıca tek şarjla tam 35 km yol kat edebiliyor. Sadece 16 kg ağırlığında olan bu modeli taşımak oldukça kolay. Çünkü aynı zamanda katlanabilir olma özelliğine sahip.

Güvenlik üzerine yoğunlaşan Bytech ve Bugatti bu araçta gidonu kilitleyen bir kilit mekanizması üretmişler. Ayrıca el frenine ek olarak elektronik ABS’ye sahip ikili fren sistemi geliştirmişler. Böylece Bugatti 9.0 risk anlarında kolaylıkla durabilecek. Ek olarak herhangi bir prizden şarj olabilen bu scooter, 4 saatte tamamen şarj olabiliyor. İlk etapta mavi, gümüş ve siyah renkleriyle piyasaya çıkan modelin fiyatı ise 900 dolar ile 1.200 dolar arasında değişiyor. Yani 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişen bir fiyatı var.

Sıfır KM Araba Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here