Yeni Nissan Z Nismo , gelecek yıl beklenen lansmanından önce ilk kez üretim formunda görüntülendi. Sosyal medyada geniş çapta yayınlanan görüntüler, benzersiz tamponları ve rüzgarlıkları, yeni tekerlekleri ve lastikleri, daha büyük frenleri ve yükseltilmiş spor koltukları ile gizlenen bir Nissan Z’nin ABD yollarında tam kamuflajla test edildiğini gösteriyor. Konu ile ilgili tüm detayları ve görselleri ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Nissan Z Nismo Daha Güçlü Olarak Gelecek

Nissan Z Nismo modelinin test aşamasındaki görüntüleri oldukça büyük yankı uyandırdı. Diğer yandan model ile ilgili yeni raporlar da gelmeye devam ediyor. Bunlara göre Z Nismo, daha fazla güç, revize edilmiş şasi, daha büyük frenler ve daha sportif tasarımla karşımıza çıkacak. Ayrıca raporlara göre model, gelecek yılın ortalarında 100.000 dolara yakın bir fiyatla satışa çıkacak.

Modelin test görüntülerini incelediğimizde ise görülebilen dış değişiklikler arasında, normal otomobilin dikdörtgen merkezi girişini ikiye bölen revize edilmiş bir ön tampon ilk göze çarpan detay oluyor. Ardından ise belirgin bir alt ön ayırıcı yer alıyor. Arkada ise tampon, iki taşınabilir egzoz ucuyla, daha sportif bir çevre içine alınmış gibi duruyor. Ayrıca ince tekerlek yuvası uzantıları ve daha büyük bir arka spoiler da göze çarpıyor. Arkada dikkat çeken diğer bir detay ise egzozlar arasında bulunan F1 tarzı bir merkezi ışık. Bu da yüksek ihtimalle modelin geri vites veya arka sis lambaları. İç kısımda ise eski 370Z Nismo’dakilere benzer ince Recaro spor koltuklar mevcut.

Modelin güç aktarma organları hakkında ise henüz bir bilgi verilmedi. Fakat şunu belirtmekte fayda var ki mevcut model, çift turboşarjlı 3.0 litrelik V6’dan 405 beygir gücü ve 475 Nm tork üretiyor. Buna göre baktığımızda yeni Nissan Z Nismo modelinin çok daha güçlü olmasını bekleyebiliriz. Bakalım model görücüye çıktığında neler göreceğiz.

Satılık Tüm Nissan Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here