Bugatti’nin en yeni aksesuar ve giyim koleksiyonu, Chiron, Divo ve La Voiture Noire’dan Chiron Super Sport 300+, Centodieci ve Bolide’ye kadar otomobil üreticisinin ünlü modellerinden ilham alınarak resmi ortağı Audes Group’un izniyle sunuluyor.

Audes Group Ortaklığıyla Bugatti Koleksiyonu: Neler İçeriyor?

Koleksiyon, tişörtler, pololar, ceketler, Power Banklar, anahtarlıklar, büyük ve küçük çantalar, cüzdan, küçük deri eşyalar, kupalar, kol düğmeleri, Notebooklar ve benzeri 100’e yakın parçadan oluşuyor. Ayrıca Laptop bilgisayarlar ve tabletler için kılıf da satılıyor.

Şaşırtıcı olan ise, yüksek teknolojili kumaşlara ve Bugatti markasına odaklanılmasına rağmen, bu parçalardan hiçbirinin özellikle pahalı olmamasıdır, özellikle de onları diğer otomobil üreticilerinin benzer yaşam tarzı aksesuarlarıyla karşılaştırırsak. Örneğin çeşitli giyim ürünleri çok daha pahalı olan Lamborghini’ye bakabilirsiniz. Fiyatları Bugatti’nin iki katından daha fazladır. Diğer otomotiv markalarının ürünleri de azımsanamayacak fiyatlara satılmaktadır.

Bugatti koleksiyonuna ait tişört örnekleri
Bugatti yaşam tarzı koleksiyonu tişört örnekleri

Buraya tıklayarak Bugatti’nin koleksiyonu göz atabilirsiniz, ya da seçilen Bugatti bayi ortaklarını ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Türkiye’de yaşayanlar için şimdiden söyleyelim Bugatti ile anlaşmalı bir mağaza yok. Satın almak isterseniz yurtdışından sipariş vermeniz gerekecek.

Bulabildiğimiz en pahalı Bugatti ürünü, 280 € (330 $) değerinde lacivert bir ‘EB’ ceket ve kabul edelim, bazı insanlar özel üretim Air Jordans’a daha çok para harcıyor. Bugatti’deki en ucuz ürün ise siyah ve lacivert olmak üzere iki renkten oluşan Centodieci, La Voiture Noire, Divo ve EB yazılı kalemlerdir. Bu kalemlerin fiyatı ise 10 €, kalem seti ise 80 € ‘dur.

Bugatti koleksiyonuna ait ceket örnekleri
Bugatti koleksiyonu ‘na ait ceket örnekleri

Tabii ki, aslında binebileceğiniz ve gidebileceğiniz Bugatti rozetine sahip diğer otomotiv ürünleri için aynı şey söylenemez. Bugatti Chiron modellerinden yola çıkarsak standar Chiron 2.9 milyon dolar, Chiron Sport 3.3 milyon dolar, Chiron Pur Sport 3.6 milyon ABD doları, Chiron Super Sport 300+ ise 3.9 milyon dolar değerindedir. Bugatti markalı bir araca sahip olmanın zorluğu konusunda bir fikir edindik ve yeni yaşam tarzı koleksionuna baktığımızda rakamların % 1’i bile duraklatıp düşündürmeye yetiyor.

Fotoğraf Galerisi

Bugatti Bolide 1.824 HP Palet Canavarı Bugün Tanıtıldı!

İkinci el Otomobil ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here