Yeni Renault Austral, 2023’ün satın alınabilecek en iyi otomobili seçildi. Autobest tarafından yapılan bu yarışma 31 Autobest jürisinden toplam 14.937 puan aldı. Bununla birlikte Renault Austral ödülünü açık bir farkla kazandı.

Renault Austral, “2023 Satın Alınabilecek En İyi Otomobili” ödülüne ek olarak Kasım ayında smartbest 2023 ödülünü kazandı. Bu ödül, Google Otomotiv Hizmetlerine bağlı OpenR Link bilgi-eğlence sisteminin işlevselliğini sergiliyor. Ayrıca Austral’ı en gelişmiş bağlantıya sahip otomobili yapıyor.

‘Şimdiye Kadar En İyisi’

Satın Alınabilecek En İyi Otomobil

Autobest kurucusu ve başkanı Dan Vardie, “Kazananımız Renault markasının bir sonraki seviyesini temsil ediyor” dedi. Ayrıca “Üst düzey malzemeleri, algılanan yüksek kalitesi, üstün sürüş dinamikleri, etkileyici tasarımı ve muhtemelen günümüzün tüm yeni arabaları arasında en iyi bağlantılı onboard teknolojisi ile Fransız üreticinin şimdiye kadarki en iyi ürünü.” diye ekledi.

Renault Pazarlama Departmanı bünyesindeki Model İsimlendirme Stratejisi Müdürü Sylvia Dos Santos’a göre, “Austral, güney yarımkürenin canlılığını ve sıcaklığını çağrıştırıyor ve keşfetmeye davet ediyor. Bu da onu bir SUV için ideal bir isim haline getiriyor. Kelime, dünyanın her yerindeki insanlar tarafından kolayca telaffuz edilebilen bir kelime ve otomobile gerçekten küresel bir his veren bir ses uyumuna sahip.” dedi.

Austral, yenilikçi bağlantılı teknolojiye sahip. Ayrıca eko-sürüş keyfi sunan yeni kompakt SUV ailesinin bir parçasını oluşturuyor. 4.51 metreye kadar uzunluğa sahip Austral, 5 kişilik geniş ve konforlu bir yaşama alanıyla geliyor.

Güçlü Motor

Satın Alınabilecek En İyi Otomobil

Austral Nissan Qashqai, Toyota RAV4 ve Kia Sportage’a rakip olarak geldi. Görünüşe göre daha iyi teknolojiyle öne geçtiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Austral daha verimli motorlarda dahil. Bununla birlikte modern bir tasarıma sahip olması da etkili. Böylece birçok ülkede istek listesinin üst sıralarında yer alıyor.

İki adet 1,3 litrelik yarı hibrit ve ayrıca 1,2 litrelik ‘Gelişmiş’ yarı hibrit var. Gelişmiş hafif hibrit, 1.2 litrelik üç silindirli benzinli motorundan 96 kW güç tüketirken, 1.3 litrelik motorlar 103 kW ve 116 kW çıkışlarda sunuluyor. İki adet 1,2 litrelik E-Tech aktarma organı, müşterilere 118kW veya 146kW güç çıkışı seçeneği sunmak için 96kW benzinli motoru iki elektrik motoruyla birleştiriyor.

Trink Sat!

Renault Austral SUV Geliyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here