Ana Sayfa Danışman 2019 Ve 2020 Model En Hızlı Elektrikli Araçlar Listesi!

2019 Ve 2020 Model En Hızlı Elektrikli Araçlar Listesi!

3101
1

Elektrikli araçların performansları genelde bilinmemektedir. Hatta ülkemizde çok bulunmasa da Nissan LEAF gibi en popüler EV’lerin çoğu, verimliliğe odaklanan uygun fiyatlı ekonomik otomobillerdir. Ancak elektrikli araçlar aynı zamanda bir performans avantajına da sahiptir. Hattın hemen dışında en yüksek torku sunarak sizi hızlı bir şekilde hızlandırmalarına yardımcı olurlar ve bu konuları sessizce hallederler. Bu nedenle, giderek artan sayıda lüks araç artık tamamen elektrikli güç aktarma organlarını kullanıyor. Yalnızca ekonomik, çevre dostu ulaşım sağlamakla kalmaz, aynı zamanda olağanüstü performans da sunabilirler. 2019 ve 2020 model en hızlı 10 elektrikli aracı, üreticiye ve üçüncü taraf hızlanma verilerine göre azalan bir sırada topladık, bu nedenle avantajları hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.

102019 BMW i3

BMW i3 hem içi hem de dış dizaynda benzersiz bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda mükemmel bir şehir arabası olacak kadar küçük, geniş ve çok yönlü bir araçtır. Ve birkaç yıldır piyasada olmasına rağmen, hala en hızlı elektrikli araçlardan biridir. Özellikle daha sportif “i3s” modelini seçerseniz, 7 saniyeden daha kısa bir sürede 0’dan 100 km/saate çıkmasını bekleyin.

BMW İ3, EPA’nın 153 mil / galon başına 113 mil eşdeğerinde (MPGe olarak adlandırılır) tahmin ettiği şarj başına menzili için benzer fiyatlı elektrikli araçlara meydan okumaz. Ancak mevcut bir benzinli motor, siz sürerken aracı şarj edebilir ve yeniden şarj edemediğinizde 2,4 galonluk küçük deposunu istediğiniz sıklıkta hızla doldurabilirsiniz. Türkiye Fiyatı 543.000 TL’den başlıyor.

92020 Chevrolet Bolt EV

Chevrolet Bolt EV, oldukça geniş, tamamen elektrikli bir uzun hatchback modelidir. Ancak BMW’ye göre birkaç önemli avantajı vardır. Çok daha ucuzdur ve tek bir şarjla çok daha ileri gidebilir. Ve günümüzün en hızlı elektrikli araçlarının çoğu lüks araçlar olsa da, bu küçük Chevy sıfırdan 100 km’ye yedi saniyeden daha kısa sürede koşabilir.

Bolt EV, 2017 yılında şarj başına 238 mil menzil ile piyasaya çıktı ve bu, 2020 model yılı için 259 mile yükseldi. Ortalama 118 MPGe’dir ve ABD’de 37.495 $ ‘dan başlar. Tahmini Türkiye fiyatının ise ~280.000 civarı olması bekleniyor.

82019 Audi e-tron

Tamamen yeni 2019 Audi e-tron, pazara en hızlı elektrikli araçlardan biri olarak giren orta büyüklükte bir lüks crossover. Bu geniş, lüks bir şekilde işlenmiş beş yolcu aracı, altı saniyeden daha kısa bir sürede 0’dan 100 km/saat hıza çıkabilir.

E-tron, bazı elektrikli lüks arabaların vahşi stiline sahip değil, ancak en zenginler arasındadır. Ve 74 MPGe’ye ulaşırken EPA tarafından tahmin edilen şarj başına 204 mil yol alabilir. Fiyatlar ABD’de 74.800 $ ‘dan başlıyor. Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.

72020 Mercedes-Benz EQC

Henüz bu yazı itibariyle satışta değil, ancak 2020 Mercedes-Benz EQC lüks crossover mevcut en hızlı elektrikli araçlar arasında olacak. Audi e-tron gibi, “Ben elektrikliyim!” diye gösteriş stil ipuçları olmadan, geleneksel bir elektrikli araçtır. EQC, Mercedes’in kompakt GLC’sine göre e-tron’dan biraz daha küçüktür.

Ancak Mercedes EQC, 0-100 km’ye çıkmak için 5 saniyenin biraz altında bir süre vaat ediyor. Dahası, resmi EPA menzil tahminleri henüz mevcut olmasa da, EQC’nin puanlarının şarj başına 220 ila 240 mil arasında inmesini bekliyor. ABD’de EQC’nin başlangıç ​​fiyatının, 70.000 $’ lık bir ücrette olmasını bekleniyor. Türkiye de ise 909.190 TL’den satışta.

62020 Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace, alçak bir tavanı, büyük tekerlekleri ve kısa, sert, küçük bir ön ucu ile fütüristik görünümlü tamamen elektrikli bir crossover. Ve bir yıldan uzun süredir satışta olmasına rağmen, Audi ve Mercedes-Benz’in yeni ve yaklaşmakta olan rakiplerinden daha az geniş olmasına rağmen hala daha hızlı.

I-Pace, 4 saniyelik düşük aralıkta 0’dan 100 km/ saat hıza çıkabilir ve sürücüler ayrıca yol tutuşundan da keyif alacaklar. EPA menzil tahmini, şarj başına 76 MPGe oranında 234 mildir. fiyatlar 69.850 $’ dan başlıyor. Türkiye de ise 932.246 TL’den satışta.

52020 Aston Martin Rapide E

En hızlı elektrikli araçların çoğu kullanışlı hatchback ve crossover’lar olsa da, yeni 2020 Aston Martin Rapide E tamamen stil, performans ve ayrıcalıkla ilgili. Şirketin dört kapılı lüks spor sedanının tamamen elektrikli bir versiyonu ve çevre dostu kimlik bilgilerini yayınlamasa da, Rapide ister elektrik motoruna ister standart benzinli V12 motora sahip olsun, tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Aston Martin, Rapide E’nin 4 saniyeden daha kısa sürede 0’dan 100 km’ye hızlanabileceğini ve şarj başına yaklaşık 200 millik bir menzile ulaşabileceğini söylüyor. Bu yazı itibariyle fiyatlar henüz mevcut değil, ancak 300.000 $ ‘ın kuzeyinde olması bekleniyor. Şirket yalnızca 155 Rapide E aracı üretecek, bu yüzden hepsi satılmadan önce finansmanınızın ön onayını hemen alın. Türkiye’de herhangi bir satışı mevcut değil.

42020 Porsche Taycan

İlk tamamen elektrikli Porsche piyasaya çıkmak üzere ve piyasadaki en hızlı elektrikli araçlardan biri olmayı vaat ediyor. Yeni 2020 Porsche Taycan, 3,5 saniyeden kısa sürede 60 mil / saate ulaşabilen dört kapılı bir sedan. Ve bazı elektrikli arabalar, sert sürdüğünüzde pillerinin bittiğini çabucak görürken, Porsche, performansınız düşmeye başlamadan önce en az 10 sprint yapabileceğinizi taahhüt ediyor.Taycan, mükemmel sürüş dinamikleri ve şarj başına 250 milin üzerinde olması muhtemel, tamamen elektrikli bir menzil vaat ediyor. ABD’de satış fiyatları yaklaşık 150.000 $’ dan başlıyor. Türkçe isimli bu aracın Türkiye fiyatının ise yaklaşık 1 milyon TL’den başlaması bekleniyor.

32019 Tesla Model 3


Tesla, tamamen elektrikli arabaları üst düzey lüks performans araçlarına dönüştüren ilk şirketti ve mevcut üç ürünü en hızlı elektrikli araçlar olmaya devam ediyor. Bu modellerin “en yavaş” olanı, markanın en ucuz aracı olan Tesla Model 3 kompakt sedandır.

Model 3, çeşitli pil boyutları ve değişen performans seviyeleri ile sunuluyor, ancak uygun şekilde donatılmış, Tesla, bu sedanın süper otomobille rakip 3,2 saniyede 0’dan 60’a çıkabileceğini söylüyor. En yavaş Model 3 versiyonu bile en hızlı elektrikli otomobiller arasında yer alıyor ve 6 saniyeden daha kısa sürede 60 mil / saate çıkıyor. Model 3, ortalama 133 MPGe’ye ulaşırken, şarj başına 310 mil yol alabilir. Fiyatlar ABD’de 38.990 dolardan başlıyor, Türkiye’de ise fiyatı net olarak açıklanmış değil.

22019 Tesla Model X

Tesla Model X lüks crossover, şirketin ikinci en hızlı aracıdır. Model X aynı zamanda üç sıra koltuklu tamamen elektrikli tek otomobildir ve arka martı kanatlı kapılar ve büyük boy ön cam gibi çılgınca benzersiz özelliklerle birlikte gelir.

Diğer Tesla’lar gibi, performans ve menzil yeteneklerine sahip olursunuz. Model X’in ekstra maliyetli “Gülünç Modu” 0-60 zamanını iyi, gülünç bir 2,7 saniyeye indirebilir. Ve normal Model X araçlar bile 4 saniyeden daha kısa sürede 60 mil / saate ulaşabilir. Menziller şarj başına 325 mile kadar ulaşır ve verimlilik 96 MPGe’ye kadardır. Model X ABD’de 84.990 $ ‘dan fiyatlandırılır. Türkiye’de ise fiyatı net olarak açıklanmış değil.

12019 Tesla Model S

Tesla Model S, 2012 yılına kadar uzanıyor, ancak ana akım ve hatta egzotik yeni gelenlerin bir telaşı, düz hız için ona meydan okumadı. Bu tam boyutlu liftback, yeni bir Porsche veya Aston Martin kadar gösterişli olmayabilir ve iç mekanı kadar titizlikle hazırlanmış olmayabilir. Ancak, uygun şekilde donatıldığında 2,4 saniye gibi kısa bir sürede 60 mil / saate ulaşabilir.

Model S, 111 MPGe’ye kadar ulaşırken, şarj başına 370 mile kadar seyahat edebilir. Diğer Tesla’larda olduğu gibi, performans, menzil ve verimlilik seçtiğiniz bataryaya göre değişir. Fiyatlar ABD’de 75.000 dolardan başlıyor Türkiye’de ise fiyatı net olarak açıklanmış değil.

İkinci el Elektrikli Araç ilanları

1 YORUM

  1. Tesla iyi gidiyor gerçekten vizyonu olan bir şirket ama son dönemlerde bir kaç şirket daha gerçekten çok iyi gelişmeler gösterdi teslanın daha dinamik bir hal alması lazım yoksa kendini aşağıdaki sıralarda bulabilir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here