Nadir bir 2017 Lamborghini Aventador Miura Homage, Arizona, Scottsdale’de satışa sunuldu. Bu Lamborghini sadece dünyadaki 50 örnekten biri değil, aynı zamanda yollarda bulabileceğiniz en parlak Aventadorlardan biridir.

Lamborghini, ikonik Miura’nın 50. yıldönümünü kutlamak için 2016’da Aventador Miura Homage’ı tanıttı. Aventador’un özel bir varyantı olan araç, Ad Personam özelleştirme bölümünden çok sayıda ısmarlama seçenek içerir. Bu örnek Verde Scandal’da gümüş aksanlarla tamamlandı. Diğer Aventador Miura Homage modelleri turuncu ve Blu Tahiti olarak satıldı.

2017 Model Lamborghini Aventador Miura Homage

Önde 20 inç, arkada 21 inç ölçülerinde mat gümüş veya altın jantlar, alt gövdeye uyuyor ve doğal olarak her yerde bulunan özel rozetler var. İç mekan, Nero Ade (siyah) veya Terra Emilia (ten rengi) deri ile benzer şekilde geliştirilmiş, eşleşen üst dikiş ve karbon fiber döşeme ile. Miura gibi, Aventador da on iki silindirli bir motoru gövdenin ortasına yerleştirir, ancak orijinal Lamborghini’de enine yerine boylamasına yerleştirilir. Ayrıca, 3.9 litreden 350’ye kıyasla 6.5 litreden 690 beygirle önemli ölçüde daha fazla güç üretir. Bu, ilerlemenin bir sonucudur.

 2017 Model Lamborghini Aventador Miura Homage Genel Görünümü
2017 Model Lamborghini Aventador Miura Homage Genel Görünümü

Kabinin Terra Emillia olarak adlandırılan bir renkte kahverengi deri ile kaplanmasıyla çarpıcı olan sadece bu Lamborghini’nin dış görünümü değil. Gördüğümüz çoğu Aventador, nispeten basit ve iyi huylu siyah iç mekanlara sahip, bu nedenle bu örneğin iç kısmındaki lüks kahverengi derinin büyük hayranlarıyız. İç mekanın diğer güzel yönleri arasında gösterge panelinin üst kısmındaki siyah deri ve gösterge grubu dahil olmak üzere bazı karbon fiber vurgular yer alıyor.

 2017 Model Lamborghini Aventador Miura Homage İç Kabin Tasarımı
2017 Model Lamborghini Aventador Miura Homage İç Kabin Tasarımı

Diğer makyaj öncesi Aventador modellerinde olduğu gibi, Miura Homage varyantı 690 hp güç sağlayan 6.5 litrelik doğal emişli bir V12 motorla çalışıyor. Bu motora bağlı olarak, dört tekerleğin hepsinden güç gönderen yedi vitesli bir ISR şanzıman, otomobilin 3 saniyeden daha kısa sürede 100 km / saate ( 62 mil / sa) ulaşmasını sağlar.

Arabanın orijinal sahibi, aracı saatte sadece 1.548 mil sürdüğü için hala ilk alınmış gibi yepyeni diyebiliriz. Hubbard Auto Center’dan ise 359.000 dolarlık bir talep fiyatı var.

İkinci el Lamborghini ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here