Aznom, bu yıl çıkan en tuhaf araçlardan biri olması gereken Palladium‘un yeni bir fotoğraf galerisini yayınladı. Gelin bu Aznom Palladium galerisine daha yakından bakalım.

Aznom Palladium

Bir kamyonet, bir SUV ve bir sedan karışımı araç Ram 1500’e dayanıyor. Aznom, sekiz ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekişle eşleştirilen ve İtalyan şirketi tarafından önemli ölçüde yükseltilen 5,7 litrelik bir V8 içeriyor.

İki yönlü bir saldırıda, Palladium, vizyonunuza ve duyarlılıklarınıza bir saldırıdır. Dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde “her türlü araziyi geçme kapasitesine sahip” bir “hiper-limuzin” olarak faturalandırılır. Tabii ki, benzersiz ve şüpheli tasarımıyla en dikkat çekici. Dış kısımda çok şey oluyor, ancak ön kısım bir Rolls-Royce taklitine benziyor. Çünkü ince LED farlarla çevrili yatay levhalı parlak bir ızgara var.

Revizyonlar arasında iki BorgWarner turbo, farklı pistonlar, çubuklar ve valf yayları, yeniden dengelenmiş eksantrik mili ve tahrik mili, üç metalik kafa contası, daha güçlü yakıt enjektörleri ve yeniden tasarlanmış bir egzoz sistemi yer alıyor. Ayrıca motor, belirli koşullar altında silindirlerin yarısında çalışabilir ve böylece daha iyi yakıt ekonomisi sunar.

Performans

Toplam 710 PS (700 HP / 522 kW) ve 950 Nm (701 lb-ft) tork çıkışı ile Palladium’un 0’dan 100 km / saate (0-62 mph) hızlanması için 4,5 saniyeye ihtiyacı var ve sınırlı bir 210 km / sa (130 mil / sa) maksimum hıza sahiptir.

Durdurma gücü, önde 408 × 34 mm havalandırmalı diskler ve altı pistonlu kaliperler ve arkada 380 × 28 mm arka diskler ve dört pistonlu kaliperler ile Brembo frenleri tarafından sağlanır. Süspansiyon da yeniden tasarlandı ve amortisörler, orijinal şasi kurulumuna kıyasla zemine 30 mm (1,2 inç) daha yakın olan Palladium için özel olarak yapıldı. Kamyon yaklaşık üç ton ağırlığındayken, Palladium’da karbon fiber tavan ve kaput bulunuyor. Ayrıca kompozit tamponlar ve bir avuç alüminyum bileşen var.

Diğer öne çıkan özellikler arasında bir Harman Kardon ses sistemi, iki Microsoft Surface Pro X tablet ve altın ve paladyum içeren el yapımı bir saat yer alıyor. İlginç bir dokunuşla, saat çıkarılabilir ve “zarif bir ev mobilyası parçası” olarak kullanılabilir.

Palladium’un üretimi fiyatı açıklanacak şekilde on adet olarak sınırlandırılacak. Aznom, müşterilerinin Orta Doğu, Rusya, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri’nden gelmesini bekliyor.

Fotoğraf Galerisi

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here