Dünyanın İlk Hiper Limuzini Palladium

Sipariş üzerine özelleştirme konusunda uzmanlaşmış bir İtalyan tasarım evi olan Aznom Automotive, Ekim ayında yeni bir arazi tipi lüks sedan veya “hiper limuzin” piyasaya sürecek. Aznom, Palladium ‘un “devlet başkanları tarafından kullanılan büyük sedanlardan ve hacimli boyutları ile her türlü arazi kapasitesine sahip otuzlu yılların lüks otomobillerinin zenginliğinden esinlendiği” söylüyor.

Şirket Palladium’un yaklaşık olarak iki metre yüksekliğinde ve 6 metre uzunluğunda olacağını söylediği için aracın kesinlikle hacimli olacağını söylemek mümkün. Bu hacim ile Bentley Bentayga, Lamborghini Urus ve Rolls-Royce Cullinan gibilerini gölgede bırakacağı söyleniyor.

palladium

Keskin Bir Tasarım

Aznom Automotive daha önce Pagani Zonda gibi otomobiller için deri ve karbondan bir dizi aksesuar tasarlamıştı. Ayrıca Fiat 500 ve Caterham Seven’dan Land Rover Defenders ve McLarens’e kadar çeşitlenen tek seferlik özel araçlar tasarladı. Muhtemelen Palladium da Aznom’un önceki projelerinden bazıları gibi mevcut bir arabaya dayanılarak hazırlanan bir araç olarak karşımıza çıkacak. Dikey çizgiler ve ince farlar, geniş arka kısım ve arkadaki iki ışık şeridinin yanı sıra kare ızgara ile Pallidium Rolls-Royce benzeri bir ön kısma sahip olacak. Ayrıca Palladium, gövdenin alt kısımlarında plastik kaplamaya ve yolun dışına çıkarsa ona yardımcı olacak çok cömert bir yerden yüksekliğe sahip. Güç, büyük olasılıkla otomatik şanzıman aracılığıyla dört tekerlekten çekiş sistemine kanalize edilen 670 HP (680 PS / 500 kW) üreten bir çift turbo motor tarafından sağlanacak.

palladium

Prömiyer Ekim Ayı Sonunda

Aznom Automotive ve Torino merkezli Camal Studio tarafından geliştirilen araç bu yaz ilk kez tanıtıldı. Ekim sonunda İtalya’da Milano Monza Açık Hava Motor Show’da (29 Ekim – 2 Kasım) prömiyeri yapılacak. Palladium, dünyanın ilk “hiper limuzini” olarak tanımlanıyor. Aznom, Ekim ayı sonunda tanıtılacak olan otomobil hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.

Aznom, Palladium’u sınırlı sayıda sunacak, ancak kaç tane yapılacağına dair kesin bir açıklama bulunmuyor. Fiyatlandırma daha açıklanmadı, ancak lüks özelliklerle donatılacak bu aracın fiyatının yüksek miktarlarda olması kimseyi şaşırtacak gibi gözükmüyor.

palladium

İkinci El Otomobil İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here