Audi RS Q3, 10. yıl özel versiyonu ile görücüye çıktı. Audi RS Q3 tam olarak 10 yıldır piyasada. Turboşarjlı crossover modeli tam olarak 2013 yılında piyasaya çıkmıştı. O günden bugüne kadar model, tam 10 yıldır piyasada ve Audi’yi temsil ediyor. Tüm bunların mükafatı olarak ise modelin 10. yıl özel versiyonu piyasaya sürülüyor. Bizler de siz değerli okuyucularımız için 10. yıl özel modelinin tüm detaylarını derledik. Hadi başlayalım.

Audi RS Q3 10. Yıl Özel Versiyonu Bir Çok Özel Süslemeyle Geliyor

İlk olarak modeli görsel açıdan değerlendirelim. Audi RS Q3 10. yıl özel versiyonu, ilk bakışta bir çok detayla karşımıza geliyor. Öncelikle modelin 21 inçlik çok kollu jantları dikkatimizi çekiyor. Ardından ise kapı ve pencerelerde bulunan özel kaplamalar, yeni yan aynalar, yeni difüzör eklentisi ve çok daha fazla siyah detay ile model bizleri kendi karanlığına çekiyor. Ayrıca modelin hem önünde hem de arkasında bulunan parlak siyah Audi logosu da bu karanlık ortama uyum sağlamış gibi gözüküyor.

Modelin iç kısmına geçtiğimizde ise mat karbon koltuk aralıklarıyla bizleri karşılayan özel tasarım R8 koltuklar oluyor. Ayrıca iç kısımda, gösterge paneli parçalarında kullanılan Dinamica ve siyah deri kombinasyonu da modele oldukça özel bir hava katmış durumda. Diğer yandan modelin paspaslarında bile özel RS Q3 logosu mevcut. Bu da Audi RS Q3 10. yıl özel versiyonunun kullanıcılarını özel hissettirme adına her türlü detaya sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu araçtan sadece 555 adet üretilecek olması da modelin ne kadar özel olacağını kanıtlar nitelikte.

Modelin Kaputunun Altında Bir Değişiklik Bulunmuyor

Audi RS Q3 10. yıl özel versiyonu, görsel anlamda bir çok değişikliğe sahip. Fakat aynı şeyi performans anlamında söyleyemiyoruz. Modelin kaputun altı Audi RS Q3 ile aynı durumda. Model, 2.5 litrelik sıralı 5 silindirli güçlendirilmiş bir motora sahip. Ayrıca 7 ileri bir S-tronic şanzımanla dört tekerleğe de 398 PS güç ulaştırabiliyor. Diğer yandan isteğe bağlı olarak bu özel versiyona karbon seramik frenlerde eklenebiliyor. Modelin 0-100 arası hızlanması ise 4,5 saniye sürüyor. Peki siz görsel anlamda oldukça zengin olan bu özel versiyon hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Satılık Tüm Audi SUV Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here