Acura Integra 2022 Yılında Geri Dönüyor. Integra 20 yıldan uzun bir süre sonra yeni görünümü ile yollarda olacak.

Acura Integra, Japonya’dan ayrılan en ünlü önden çekişli performans otomobillerinden biridir. Integra ilk olarak 1986 yılında Acura markasıyla birlikte piyasaya adım attı. Ardından 15 yıl sonra üçüncü nesil Integra otomobil pazarını terk etti. 20 yıldan fazla bir süre sonra Acura, Integra’nın 2022 model yılı için geri geleceğini duyurdu. Integra, 2022’de büyük bir geri dönüş yapıyor. Büyük olasılıkla 2023 modeli olarak piyasaya sürülecek. Şu anda resmi ayrıntılar yetersiz kalsa da, 2022 Acura Integra hakkında şimdiye kadar bildiğimiz her şey aşağıda.

Acura Integra 2022 Hakkında Sürpriz Duyuru

2022 Integra ile ilgili haberler ortaya çıkmaya başladı. NSX Type S’nin Monterey Otomobil Haftası 2021’de piyasaya sürülmesinin ardından bir sürpriz olarak geldi. Bir dron filosu, kimsenin herhangi bir zarar görmeden, gökyüzünü oldukça muhteşem bir şekilde aydınlatmaktan sorumluydu. Dronların şekli ilk olarak yaklaşan teklife dönüşmeden önce ilk nesil bir Integra şeklini aldı. Oradan, Integra kelimesi bir oh so Nineties stili yazı tipinde aydınlatıldı. Neyse ki herkes için, NSX Type S’nin ortaya çıkması şaşırtıcı bir durumdu. Ancak gazeteciler, eylem halindeki sürpriz drone gösterisinin bazı fotoğraflarını çekmeyi başardılar. Diğer teaser formları kadar ayrıntılı olmasa da, drone’lar bize yeni sportif kompaktın nasıl görüneceğine dair bir fikir verdi.

https://www.instagram.com/p/CSgCT5Mlz1C/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Acura Integra 2022 Geçmişi Yansıtıyor

Yeni bir Integra ile ilgili söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyor. Ancak projeyi doğrulamak için çok az kanıt mevcut. Bu, Integra gibi görünen bir şeyin casus fotoğrafları internette ortaya çıktığında biraz değişti. Ancak Acura fotoğrafların sahte olduğunu söylemekte gecikmedi. Bu, Acura’nın tamamen dürüst bir ifadesi gibi görünmüyor. Çünkü prototip hem eski modellere hem de drone şovunun yarattığını gördüğümüz görüntüye benziyor.

https://www.instagram.com/p/CSgCT5Mlz1C/?utm_source=ig_web_copy_link

Bununla birlikte, Acura’nın geçmişe geri döndüğü tek yer genel şekil değil. Otomobil üreticisi tarafından yüklenen bir teaser görüntüsü, yeni Integra’nın eski modellerde olduğu gibi lenslerin altındaki aynı “Integra” yazısıyla vurgulanan far tasarımını vurgular. Ayrıca Acura başkan yardımcısı Jon Ikeda, etkinlikte yeni otomobilin atalarıyla aynı sürüş keyfi ruhunu taşıyacağını söyledi. Daha spesifik olarak, 2022 Integra, markanın otomobilin her alanında hassas bir şekilde hazırlanmış performans mantrasına bağlı kalacak.

Acura Integra 2022 Yılında Geri Dönüyor

Acura Integra’nın Dönüşü İçin Altı Yıldır Çalışıyor

Aslında, Integra’yı getirme kararı yaklaşık altı yıl önce alındı, diye itiraf ediyor Ikeda. Hangi platformu kullandığını, nerede inşa edileceğini veya diğer birçok ayrıntıyı söylemedi. Ancak bir dereceye kadar elektrikli olması bekleniyor. Ford Mustang gibi geri dönen diğer birçok eski otomobilde olduğu gibi Integra’da bu geleceği paylaşacak. Saf bir EV yerine muhtemelen bir hibrit olacak. Ve Integra’nın tarihi DNA’sı göz önüne alındığında, uygun olan, sürüşü eğlenceli olacak.

Orijinal Integra dört tekerlekten çekiş olmasa da 2022 Integra’nın AWD olmasını bekliyoruz. Önceki Integra’lar gibi, yenisinin de kompakt, sportif bir araç olacağını varsayıyoruz. Muhtemelen bir coupe olacak, ancak bu noktada bir netlik söz konusu değil.

Acura Integra 2022 Yılında Geri Dönüyor

Acura Integra 2022 Platform Potansiyeli

Acura, 2022 model yılı için Integra’yı hangi platformun destekleyeceği hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Ancak bazı muhtemel platform adayları var. Integra’yı Honda Civic platformundan çıkarmak Acura için kötü bir hareket olmaz. Çünkü ana şirketi zaten sıcak Civic modelleri için bir ton performans donanımı geliştirdi. Örneğin Civic Type R’den gelen güç aktarma sistemi temel alınabilir. Bu belki de Honda’nın kaygan vites değiştirme manuel şanzımanıyla desteklenen, en üst düzey Integra Type S modelinde görev yapabilir. MotorTrend, otomobilin AWD formunda geleceğini bile öne sürüyor. Küçük Integra’ların diğer Civic’lerle benzer bir strateji izlemesi muhtemel. Ancak bu şu anda bir spekülasyon olmaya devam ediyor. Kesin olarak bildiğimiz tek şey, Acura’nın yeni Integra’yı ILX’in doğrudan ikamesi olarak düşünmenizi istemediği.

Acura’dan Yakında Daha Fazla Haber Bekliyoruz

Integra’nın 2022 model yılı için geri dönmesiyle birlikte, geri dönen simge hakkında daha fazla ayrıntı için daha fazla beklememiz gerekmeyecek. Otomobil, selefi ile aynı tutkuyu tutkunlardan alabilse de almasa da, Acura’nın performans otomobillerini yeniden ciddiye aldığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yazı, Integra hakkında daha fazla bilgi ortaya çıktıkça güncellenecektir. Ancak şimdilik bizde sizin kadar biliyoruz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here