2024 Acura Integra Type S geliyor. 2 litrelik turbo dört motor ile gelecek araç 300 beygir gücünden fazla güç vaat ediyor.

2024 Acura Integra Type S Hakkında Bilgiler ve Motor Performansı

Acura’nın Type S versiyonu henüz test aşamasında. Paylaşılan fotoğraflarda kamuflajlı ve test aracı olduğunu fark ediyoruz. Buna rağmen baktığımızda Type S’in bu prototip versiyonunda arka spoiler yer almıyor.

Ayrıca standart model Integra ile karşılaştırırsak birkaç değişik görsel modifikasyon seçeneği ile gelecek gibi görünüyor. Gövde buna rağmen daha geniş gözükmekte. Ayrıca bunun yanı sıra lastik ve jantlar daha büyük.

Aracın arka tarafında en dikkat çekici detay ise üç egzoz çıkışının yer alması.

Motor kısmına baktığımızda ise araçta, turbo şarjlı 2 litrelik dört silindirli bir motor yer alıyor. Önden çekiş sistemine sahip araçta ayrıca altı vitesli şanzıman yer alıyor. Bu şanzıman Honda Civic Type R modelinde ki şanzımanın aynısı.

Bu motor Integra’ya 315 beygir gücü sağlıyor. Motorun tork değeri ise 420 nm. Ancak bu motorla ilgili verilen bilgilerin şimdilik zayıf olduğunu belirtelim.

Acura Integra Type S’in Diğer Tasarım Detayları

Integra da yer alan lastikler Michelin Pilot Sport 4S 265 serisi. Bu seri yüksek performans vaat ediyor ve bunun yanı sıra yaz lastiği olduğunu da belirtelim.

Acura ilerleyen zamanlarda patinaj ve frenleme değerlerini iyileştirmeyi düşünüyor. Firma ayrıca kullanıcıların dönüş sırasında direksiyon hissini de iyileştirecek.

2024 Acura Integra Type S

Integra Honda Civic Type R ile karşılaştırıldığında Type R modelinde yer alan spoilere sahip değil. Ayrıca havalandırma delikleri de Integra da yer almıyor.

Standart Integra modeline göre Type S daha geniş 19 inç lastikler ile geliyor. Bunun yanı sıra geniş çamurluklar da dikkat çekici bir diğer detay. Integra Type S’in ön ve arka tarafında ince şeritler bulunmakta. İç mekan tasarımında ise standart Integra’ya göre pek bir değişiklik yok.

2024 Integra Type S Fiyatı

Şu an için firma Type S’in resmi olarak fiyatını paylaşmadı. Ancak sektör kaynakları aracın tahmini fiyatının 43.990 dolardan başlayacağını söylüyor.

Integra’nın yeni Type S versiyonu 2023 yılının yaz ayları içerisinde piyasada olacak ve satışa çıkacak.

Sıfır KM Araç Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here