Dört yaşındaki Sophie, 18 tonluk bir Volvo kamyon testi yapıyor

4 yaşındaki bir çocuğun büyük bir kamyon kullanmasına izin verirseniz ne olacağını hiç merak ettiniz mi? Artık merak etmeyin. Volvo bu düşünceye sizin için cevap verdi. Bu merakla beklenen kamyon testi ve cevaplara hep birlikte bakalım…

Volvo’nun pazarlama departmanındaki dahiler, tamamen keyifli ve izlenebilir bir test sürüşü yarattı. İlk sürüş deneyimini yaşamak üzere olan son derece sevimli ve kararlı dört yaşındaki Sophie ile tanışın… Tabii Sophie bu testte FMX kamyonunu uzaktan kumanda ile kontrol ediyor.

Volvo kamyon testi için bir parkur hazırladı

Yeni Volvo FMX 8 × 6 kamyonunun gerçekten ne kadar sağlam olduğunu test etmek için Volvo Trucks, en öngörülemeyen sürücüyü dümenine yerleştirmeye karar verdi; çok küçük bir çocuk. Kamyon yaklaşık 18 ton ağırlığında, 540bg güç sağlıyor ve dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip, bu yüzden oldukça etkileyici bir makine.

Volvo kamyon testi için bir parkur hazırladı

Canlı Test, vinçler, sallanan kutular, binalar, dev su birikintileri ve dik tepeler gibi bir inşaat alanının etrafına yerleştirilmiş bir dizi engel içerir. Testin amacı, “şimdiye kadarki en sağlam Volvo kamyonunun” onu zorlu ortamlara yerleştirerek gerçekten ne kadar zorlu olduğunu göstermektir.

Volvo Truck’ın başkan yardımcısı Ricard Fritz, “kamyonun neler yapabildiğini göstermek için ona gerçek bir meydan okuma sunmak istiyoruz. Hangi test sürücüsü, tahmin edilemez dört yaşındaki bir çocuktan daha pervasızdır? ” diye sordu ve bunun bir anlamı olduğunu söyledi. Sophie, 360 derecelik tam bir tepeden aşağı yuvarlanıp kamyonu bir binaya çarparak çocukların ne kadar pervasız olabileceğini kanıtlıyor.

Potansiyel sürücülerin Volvo FMX kamyonlarını tamamen aynı şekilde kullanmayı ummadıklarını umuyoruz. Ancak bu kadar sağlam bir kamyonun direksiyonuna geçecekleri konusunda kesinlikle çok şanslılar. Kamyon, en zorlu koşullara dayanabildiğini kanıtlıyor ve yeni tasarlanmış, güçlendirilmiş kabini zorlukla eziliyor.

Sophie’nin kamyonun gücünü göstermek için mükemmel bir iş çıkardığını söylemek güvenlidir. Normal bir sürüş testine göre bir kamyonun başına gelebilecek her şey geliyor. Doğal olarak, uzaktan kumandalı bir kamyonu engelli yoldan geçiremeyeceğimiz için Sophie’nin de çok şanslı olduğunu düşünüyoruz. Demek istediğim, dev bir kamyonu (güvenli, doldurulmamış, boş) bir binada kim sürmek istemez ki?

Volvo Truck’ın YouTube hesabının sağladığı tam test sürüşünü görmek için aşağıdaki ‘Bakın Kim Kullanıyor‘ videosunu tıklayın.

Volvo Fiyat Teklifi Al

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here