Şimdi ikinci yılına girerken, orta motorlu ilk üretim spesifikasyonu Corvette, 2020’de olduğu kadar inanılmaz bir otomobil olmaya devam ediyor. 2021 Chevrolet Corvette modelinde eskiye göre pek çok değişiklik göstermiyor. Gelin var olan bu küçük yeniliklere hep birlikte bakalım.

2021 Chevrolet Corvette Stingray Yenilikler

Tam uzunlukta çift yarış çizgileri

Corvette’inizin görünümünü burundan kuyruğa uzanan çift yarış çizgileri ile kişiselleştirilmiştir. Carbon Flash, Silver ve Midnight Grey’e ek olarak Mavi, Turuncu, Kırmızı ve Sarı renkleri 2021 modeline eklendi.

Stinger çizgileri

Özel bir görünüm için Corvette’inizin başlığına kalın Stinger şeritleri ekleyin. Carbon Flash / Edge Red, Carbon Flash / Edge Yellow ve Carbon Flash / Midnight Silver olarak mevcuttur.

Yeni renkler

Yeni dış renkler arasında Red Mist Metallic Tintcoat ve Silver flare Metallic yer alıyor. Yeni iç renk, Strike sarı dikişli ve emniyet kemeri desenli Sky Cool Grey mevcuttur.

2021 Chevrolet Corvette Stingray Yenilikler

Performans

Ve tüm zamanlar için bir performans değeri olan Corvette her zaman dikkatleri üzerine çekiyor. Onun 2.8 saniyelik 100 km/ saate çıkması oldukça iyi bir rakam. Rakipleri Ferrari 488 Pista 2,7 saniyede aynı sürate çıkıyor ve Porsche 911 Carrera S ise 2.9 saniyede 100 km/sa çıkıyor. 2021 Chevrolet Corvette $ 59.995 taban fiyatına sahip ve ekstra paketler için biraz daha ödemeniz gerekiyor. Corvette’nin başlangıç fiyatı da olağanüstü hız ve egzotik orta motor ile dışa dönüklük vaadini yerine getirmek için yeterli.

Corvette Hakkında Daha Fazlası

Uzun bir Corvette olarak düşünülen iç mekan, destekleyici koltuklar ve pahalı görünümlü şalterlerle her süslemede iyi işlenmiş. Corvette’lerin her zaman hızlı olmasını bekliyoruz, ancak bu aynı zamanda bizi şaşırtan bir derecede incelik ve çok yönlülük sunuyor. Önde ve arkada bir kontrol kolu süspansiyonu ile C8, en sevdiğiniz virajları kat etme yeteneğini korurken uyumlu bir sürüş sağlar. Temel modelin özel olarak geliştirilmiş Michelin Pilot Sport All Season 4 ZP lastikleri soğuk havalarda çok etkilidir.

Sekiz ileri vitesli çift kavramalı, vites geçişlerini otomatik modda sessizce bozabilir. Hatta lastik vites yükseltmelerini ve manuel modda mükemmel devir eşlemeli vites küçültmelerini engelleyebilir. Ve aktif egzoz gazı kısmen hafiftir, ancak ayağınızı yere koyduğunuzda yüksek desibel bir ses duyarsınız. Bu, 100 mil gidip gelebilen bir süper otomobil. Aynı zamanda yarı zamanlı dönüştürülebilir bir coupe dir. Üç mandalı çevirin ve targa tavanı açılır. Veya çatıyı yerinde bıraktığınızda arkaya iki takım golf sopası sığdırabilirsiniz.

İkinci El Chevrolet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here