Rolls-Royce Spectre, tanıtımının ardından sahip olduğu konfigürasyon ayarı ile göze çarptı. Şirketin ilk elektrikli aracı olan Spectre, 585 beygir gücüne ve 418 kilometre menzile sahip. Fakat tüm bunların yanında sahip olduğu neredeyse sınırsız özelleştirme seçenekleri ile model oldukça beğeni topladı. İnternet sitesi üzerinden Spectre konfigürasyonuna girerek tüm bu özelleştirmeler yapılabiliyor. Burada ise 12 tanesi standart, 17 tanesi ise ‘Commissioned Collection’ parçası olan özelleştirme mevcut. Ayrıca toplamda mevcut olan 29 farklı dış renk seçeneğinin yanı sıra 31 adet de zıt tonlu iki tonlu renk seçeneği bulunuyor. Tüm bunların sonucunda ise modelin benzersiz konfigürasyon ayarından bahsetmeden geçmek olmazdı. Bizler de siz değerli okuyucularımız için bu konudaki tüm detayları derledik.

Rolls-Royce Spectre Konfigürasyon Ayarı İle Sınırsız Özelleştirme

Girişte de bahsettiğimiz üzere Rolls-Royce konfigürasyon ayarı neredeyse sınırsız seçeneklere sahip durumda. Bu sayede modelde, 12 standart ve 17 koleksiyon parçası olmak üzere toplamda 29 farklı özelleştirmenin yanında 29 farklı dış renk ve 31 adet zıt tonlu iki renk seçme olanağı da mevcut durumda. Ayrıca kullanıcılar, 6 farklı tekerlek seçimine de sahipler. Hepsi bu kadar da değil. Tüm bunların yanında dünya çapında dört adet 23 inç jant seçeneği ve bir adet de 22 inç jant seçeneği bulunuyor. Bu jantlar ise cilalı gümüş veya çift tonlu gümüş ve siyah renk seçeneklerine sahipler. Ayrıca Çinli alıcılar için sadece Çin’e özel olarak 22 inçlik bir tekerlek seçeneği de bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak ise alıcılar, bu ayar sayesinde “Spirit Of Ecstasy” rozetinin tamamen aydınlık mı yoksa daha karanlık mı olmasını istediklerine karar verebiliyorlar.

Rolls-Royce Spectre konfigürasyon ayarı ile kullanıcılar, koltukların üst yarısı, koltuk arkalıkları ve koltuk desteklerini renklendirebiliyor. Toplamda ise dokuz adet kaplama seçeneği mevcut. Ayrıca direksiyon özelleştirmesi ve hatta gösterge paneli kadran renginin değiştirilmesi de bu ayar ile yapılabiliyor. Bunların yanında ise şirket, kayan bir yıldız görevini gören R-R imzalı Starlight tavan döşemesini de burada alıcılara sunuyor. Rolls-Royce Spectre konfigürasyon ayarı ile yapılacak özelleştirmelerin fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Modelin şu anda piyasa satış fiyatı ise 413.500 dolar. Tüm bu özelleştirmelerin ardından modelin çok daha fazla bir fiyata sahip olabileceği düşünülüyor.

 

Satılık Tüm Rolls-Royce Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here