Muhtemelen arabanızın tamire ihtiyaç duyduğu zamandan daha kötü bir şey yoktur. Çoğu insan, arıza ışıklarını görmezden gelir, ancak bu büyük bir hatadır. Bu ışıklar, tehlikenin yakın olduğu konusunda sizi uyarmak için oradadır. Maliyetten korktuğunuz için arabanıza bakım yaptırmayı ihmal ediyorsanız, yapmayın. Özel mi yoksa yetkili mi? Hangisinin daha iyi bir servis olduğuna karar veremediyseniz, size yetkili servislerin avantajlarından bahsedelim.

Profesyonel olarak eğitilmiş personel: Özel serviste bunu bulamayabilirsiniz

Bir yetkili servise gittiğinizde, arabanız üzerinde çalışan profesyonelin arabanızı ilk seferde doğru şekilde tamir etmek için gerekli eğitime ve uzmanlığa sahip olduğu garanti edilir. Bir bayinin kimi işe aldıkları ve aldıkları eğitimin türü konusunda çok katı kuralları vardır. Herkes kendisine tamirci diyebilir, ancak bayiler, otomobiller üzerinde çalışanların gerçekten eğitilmiş olmasını sağlar.

Birden fazla tamirci, daha kısa bekleme süresi anlamına gelir

Arabanızı bir bayiye götürdüğünüzde, arabada birden fazla tamirci çalışıyor. Bu, muhtemelen günlerce ulaşımsız kalmayacağınız anlamına gelir. Arabanızı hemen yaptırmanız gerektiğinde, sizi hızlı bir şekilde içeri ve dışarı götürmek için muhtemelen en iyi seçeneğiniz bir bayilik olacaktır.

Doğru parçaların mevcut olması

Bayiler genellikle birçok farklı tipte kullanılmış otomobille çalışır, bu da çok sayıda parça envanterine sahip oldukları anlamına gelir ve bu gerçekten işe yarar. Parçalarınızı sipariş etmek için bir tamirci dükkanını beklemek ve ardından günlerce beklemek yerine, birçok bayi ya bunları stokta bulunduracak ya da parçayı hızlandırabilecek yakın çalıştıkları bir tedarikçiye sahip olacaktır. Bu, genellikle arabanızı oraya daha hızlı ulaşabilecekleri anlamına gelir, böylece arabanızı tamir ettirebilir ve ihtiyacınız olduğunda yola geri dönebilirsiniz.

İtibarlarının rehberliğinde

Bayilerin korumaları gereken bir itibarı vardır. Sadece arabalara servis yapmakla kalmıyor, onları da satıyorlar. Bir numaralı öncelikleri müşteriyi mutlu etmektir. Müşteri hizmetleri tarafından yönlendirildikleri ve müşterilerinin tekrar tekrar gelmesini sağladıkları için, maliyetlerinizi düşürmek ve sizi en kısa sürede tekerleğin arkasına ve kapıdan çıkarmak için size en iyi hizmeti sunmak için büyük çaba sarf edeceklerdir. Görevleri sizi mutlu etmek ve böylece tanıdığınız herkese olumlu deneyiminizi anlatacaksınız.

2.EL ARABA İLANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here