30 Bin Tl’ye Ä°kinci El Araba Listesi

1
54346

30 bin Tl’ye ikinci el araba listesi mi arıyorsunuz? Fiyatı 30 bin Tl olan 2. el arabaları sizin için analiz ettik. Bakalım 30 bin liraya ikinci el araba seçenekleri nasıl?

30 Bin Tl’ye Ä°kinci El Araba Listesi

Önce arabam.com ilanlarını otomobil şeklinde filtreliyoruz Böylece SUV, ticari araç, motosiklet gibi seçeneklerin listemizde çıkmamasını sadece 30 bin TL otomobil ilanlarını görmeyi sağlıyoruz. Güncel olarak yaklaşık 117 bin otomobil ilanı olduğunu görüyoruz. Şimdi, söz konusu yaklaşık 117 bin adet ilanların sadece 30 bin Tl olanlarını görmek üzere yeni bir filtreleme daha yapıyoruz.

Karşımıza çıkan listedeki otomobillerin model yılı 1998-2014 arasında değişiyor. Ford Focus, Volkswagen Golf, Hyundai Getz, Chevrolet Aveo, Seat Cordoba, Ford Fiesta, Renaul Clio, Opel Corsa, Seat İbiza, Peugeot 307, Citroén C3, Renault Laguna gibi çok sayıda farklı marka-model ile geniş bir seçenek havuzu görüyoruz.

Hangi Araba Size Uygun?

30 bin TL’ye kendinize göre bir otomobil bulmanız elbette mümkün. Ancak hangi arabanın size uygun olduÄŸuna iyice bir karar verin. Bu karara göre yola çıkın. Bu amaçla arabam.com’un “hayalindeki ikinci el arabayı bir kaç adımla bul uygulamasını” mutlaka deneyin.

Testi Çöz Aracını Bul!

Oto Ekspertiz Ä°steyin!

İlginizi çeken 30 bin liralık araba ilanları için mutlaka ekspertiz raporu isteyin. Oto ekspertiz raporu ile aracın motoru ve diğer parçaları hakkında bilgi alın.

Dikkatli Olun!

Ãœlkemizde “ikinci el araba alırken kapora vermek adettendir.” gibi bir algı var ancak hatırlatmak isteriz ki kapora vermenin yasal hiç bir dayanağı yok. Bu nedenle kapora vermekten kaçının. BeÄŸendiÄŸiniz araç için notere gidin ve paranın tamamını noterde satış iÅŸlemleri sırasında ödeyin.

Hukukçulara sorduk: 2. El Araba Alırken Kapora Vermek Yasal mı?

Aracın Değerini Araştırın!

Alacağınız aracın gerçek deÄŸerinde satılıp satılmadığından emin olmak için arabam.com ile bir analiz yapabilirsiniz. arabam.com’un Arabam Kaç Para uygulamasını kullanarak almak istediÄŸiniz aracın piyasa deÄŸeri hakkında bir bilgi edinebilirsiniz.

30 Bin TL Altı İlanlar

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here