Vauxhall Insignia Grand Sport pratiktir, hareket halindeyken sürüşü kolaydır ve sessizdir. Bu nedenle, büyük bir aile otomobilinin peşindeyseniz en iyi seçimdir. Ancak, bu arabaların pazarı küçülüyor. İnsanlar SUV’lara, BMW 3 Serisi ve Audi A4 gibi premium otomobillere akın ettikçe, Insignia’yı birkaç doğrudan rakibiyle bırakıyor. Bunlardan biri zorlu bir rakip ve en sevdiğimiz aile otomobillerimizden biri olan Skoda Superb’dir.

İnsignia Grand Sport Performans

Vauxhall, eski modele göre sürüşünü ve yol tutuşunu geliştirmek için Insignia Grand Sport üzerinde çok çalıştı ve gerçekten karşılığını aldı. Uyumlu süspansiyon ayarı sayesinde, yolu  etkileyici bir şekilde tutmaktadır. Opsiyon olan FlexRide uyarlanabilir amortisörleri alırsanız Insignia’nın yeteneği daha da genişler. Tur modunda, süspansiyon ayarı yumuşak ve uyumludur, 18 inç büyük tekerleklere sahip araçlarda bile kötü yüzeylerdeki olukları emer. Sport’a geçerseniz, bu hoş esneklikten çok fazla şey kaybetmezsiniz çünkü süspansiyonun akıcılığı devam eder. Kırsal yollarda daha hızlı sürüş için biraz daha fazla vücut kontrolüne sahip olursunuz, ancak Grand Sport en iyi durumda en konfor odaklı ayardır.

Grand Sport İç Mekan

Malzeme kalitesi iyidir. Ancak sert plastikler ve donuk tasarım Insignia Grand Sport’un algılanan kalite için kompakt bir sedanını asla yenemeyeceği anlamına geliyor.

GSi Nav modelinde 20 inçlik büyük tekerlekler, yan etekler, arka spoyler ve ayrıca derin ön ve arka tamponlar bulunuyor. Düz tabanlı bir direksiyon simidi, rahat deri spor koltuklar ve alaşım efektli pedallar iç görünümü tamamlıyor .

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Vauxhall, Intellilink dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemini, Tasarım donanımı dışında hepsinde bulunan uydu navigasyonlu içerir. Bir DAB dijital radyo, Bluetooth telefon bağlantısı, Apple CarPlay ve Android Auto dahil edilirken, bu fiyat aralığındaki bir araba için mükemmel olan wi-fi da sunulmaktadır. Mevcut bir Bose ses sistemi var, ancak BMW’ler ve Audi’teki sistemler kadar yüksek kaliteli değil. Yine de, Vauxhall, bilgi-eğlence söz konusu olduğunda çok iyi donanımlı ve ekran kullanıcı arayüzü açısından daha net görünse de, kesinlikle çok sayıda işlevselliğe sahip.

Boyut

Insignia Grand Sport, 4,897 mm uzunluğunda, 1,863 mm genişliğinde ve 1,455 mm yüksekliğindedir, bu da onu ezeli rakibi Skoda Superb’in 4,861 mm x 1,864 mm x 1,468 mm boyutlarıyla biraz daha büyük yapar.

Bacak mesafesi, baş mesafesi ve yolcu alanı

Insignia Grand Sport, daha akıcı bir tavan hattına sahip ve bu, arkaya erişimin biraz daha tehlikeye atıldığı anlamına geliyor. Ancak bir kez bindiğinde tavan boşluğu bol miktarda bulunur. Bacak boşluğu da iyidir, öndeki koltuk için bolca yer vardır, bu nedenle daha uzun yolculuklar dört yetişkin için sorun olmamalıdır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here