Jaguar’ın amiral gemisi olan Jaguar XJ ‘de 2007 yılında yapılan revizyonlar sadece kozmetiktir. Bu nedenle geleneksel zarafetinde ve konforunda değişiklik olmamıştır. Bununla birlikte, dar kabini ve küçük bagajı da aynı kalmıştır.

2007 Jaguar XJ gibi süper şık lüks modeller bile zaman zaman bir makyaja ihtiyaç duyar. Ve aynı yıllarda Audi A8 ve Mercedes S-Class gibi rakiplerinde olduğu gibi XJ’de yenilenmişti.

Jaguar XJ ‘de Büyük değişiklik dışında olmuştu

2007 Jaguar xj

En belirgin değişiklik dışındadır. Derin tamponu öncekinden daha heybetli oldu. Sonuç olarak, makyajlanan modelin çıkıntılı çenesi çok daha belirgin hale geldi. Bu da XJ’ye agresif bir görünüm verdi. Özellikle de dikiz aynasında arkanızda görürseniz.

2.7 litrelik dizel otomobil düzgün dairesel sis farları ile donatılmıştır. Ayrıca en üst model olan süper şarjlı XJR’de olduğu gibi XJ’de de frenler ve motor için ek soğutma delikleri geldi.

2007 Jaguar xj yan

Yeni ön tamponun üzerinde geleneksel bir Jaguar radyatör ızgarası bulunur. Ancak artık gövde renginde bir kaplamanın yanı sıra hava girişlerinin ve arkasındaki ağın içinde krom kaplamaya sahiptir. Ön kanatlar, Jaguar armalarıyla tamamlanan sportif XK’dan ilham alan hava menfezleri tarafından kesintiye uğratılmıştır.

Diğer görsel değişiklikler arasında alt yan eşikler ve bagaj kapağına küçük bir arka spoyler eklendi.

2007 Jaguar xj ön konsol

Kabini şıkışık ve dar kaldı

Ancak kabin yine de rakiplerine kıyasla sıkışıktır. Ancak ekstra iç alana ihtiyaç duyan müşteriler her zaman uzun dingil açıklığı versiyonunu tercih edebilir. Markanın CATS uyarlanabilir amortisör sistemi, XJ’nin iyi bir uzun mesafe yol arkadaşı olmasını sağlar; Mükemmel sürüş konforu ve zarafeti, otoyol sınırında rahat bir seyir sağlar. Kaba yüzeylerde direksiyonu ve yetenekli şasisi sayesinde sürmek için hala çekici bir otomobildir.

Gelişmiş hafif alüminyum gövdesi performans açığını en aza indirmeye yardımcı olur. Ancak XJ’nin 0-10 kmh ulaşması 8.2 saniye sürüyor. Yine de sessiz ve tutumludur ve altı ileri otomatik şanzıman, nazik geziler için çok uygundur.

İKİNCİ EL JAGUAR İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here