Vauxhall Astra, 2019’da gelen makyajı ile yeni motor seçenekleri ve iç mekan revizyonuyla rakiplerini geride bıraktı. Volkswagen Golf veya Ford Focus’un tam rakibi olmasada, Astra yine de yetenekli, konforlu ve verimlidir.

2019 model Vauxhall Astra

Vauxhall Astra, Aile otomobili pazarındaki en büyük isimlerden biri olarak uzun süredir büyük başarılara imza atan Ford Focus ve Volkswagen Golf rakiplerinin karşısında uzun süre yer aldı. Şimdi yedinci neslinde olan ve 2019’da güncellenmiş bir motor ve donanım seviyesi serisiyle yenilenen Astra, yetenekli rakiplerle dolu bir segmentte rekabetçi olmaya devam ediyor.

Süspansiyonu kusurlu asfalt için ayarlanmıştır. Bu nedenle sürüş kalitesi ve gövde kontrolü mükemmeldir. Hassas direksiyonu ve güven veren frenler gibi manuel şanzımanı da etkileyicidir.

Vauxhall Astra gri

Astra Teknik özellikleri

Astra’nın motor yelpazesi, 2019 yılında emisyonlarını, yakıt ekonomisini ve genel performansını iyileştirmek için yeniden düzenlendi. Hangisini tercih ettiğinize bağlı olarak altı ileri manuel ve ya dokuz ileri otomatik bir CVT ile birlikte kullanılabilen dört benzinli motor ve iki dizel vardır. Benzin serisinin başında turbo şarjlı 1,2 litrelik üç silindirli, 108bhp, 128bhp ve 143bhp yer alıyor.

Dizel seçenekler, 1.5 litrelik turboşarjlı üç silindirli 104bhp veya 120bhp üreten motorlardır. İsterseniz altı ileri manuel veya mükemmel bir dokuz ileri otomatik ile sahip olabilirsiniz. Ayrıca, 10 saniyenin hemen altında 0-100 km / s hızlanabiliyor.

Tasarım ve İç Mekan

Vauxhall Astra iç mekan
Vauxhall Astra Sri Red

Özenle şekillendirilmiş ön tampon ve ızgaradan, arkaya doğru uzanan farlara ve yanlardan aşağı doğru inen keskin kırışıklıklara kadar, bol miktarda görsel etki sağlıyor. SRi görünümünde, Vauxhall şaşırtıcı derecede sportif görünüyor ve bu, standart olarak takılan 17 inçlik alaşım jantlarla güçlendirildi. Bu tasarım güzelliği arka görüşü azaltır, ancak önemli olan, Astra’ya atletik bir duruş kazandırmasıdır. Yükseğe monte edilmiş dar arka farlar sportif temayı sürdürürken, bagaj spoyleri ve dar arka cam otomobilin daha kompakt görünmesini sağlıyor.

Vauxhall iç tasarımı şıktır. Kullanımı kolay bir gösterge paneli ve kullanılan kaliteli malzemelerle son derece etkileyicidir. Bu ekran, gösterge panelinin genişliği boyunca uzanan ve krom efektli şık bir parça ile vurgulanan şık bir piyano siyahı çerçevesine düzgün bir şekilde oturuyor.

Tuhaf bir şekilde daha küçük Corsa’da standart olan, ancak burada olmayan LED farlarla birlikte 360 ​​derece park sensörleri ve kendi kendine park sistemi özelliği bulunmaktadır. Isıtmalı koltuklar, çift bölgeli klima kontrolü ve birinci sınıf Bose stereo da mevcuttur.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here