Vauxhall Insignia gsi revize edilmiş bir halde aramıza geri döndü.

GSi, makyajdan önce alıcılarına hem benzinli hem de dizel olarak sunuluyordu. Ama şimdi yepyeni bir motor ve şanzımanla sadece benzinli olarak satılmaya başlayacak.

gsi insignia

Dışarıdan bakıldığında, krom ekleri ve çevresi, Corsa gibi otomobillerinde bulunan, geniş bir ızgaraya sahiptir.  GSi, 20 inç alaşım jantlar, daha derin ön ve arka tamponlar, daha sportif yan marşpiyeler ve bir çift egzoz borusu sayesinde daha çekici oldu.

Skoda Superb kadar geniş olmasa da, yeni gsi oldukça geniştir. Ayrıca çok kaliteli spor koltuklara sahiptir. Olağanüstü rahat olduklarını oturunca kanıtlarlar.

opel insignia gsi

İnsignia GSİ Teknik özellikleri

Vauxhall’ın en yeni modellerinin çoğu artık PSA Grubunun temellerinden, motorlarından ve teknolojisinden yararlanmaktadır. (şimdi büyük Stellantis imparatorluğunu oluşturmak için FCA ile birleşti).  2.0 litrelik turboşarjlı motor, bağlı olduğu dokuz vitesli otomatik şanzıman gibi tamamen yenidir.

opel insignia iç mekan

Sonuçta aslında güçte bir düşüş yaşadı. Çünkü önceki 260 bg’ye kıyasla artık 227 bg’dir. Tork da 50Nm azaldı. Şimdi 350Nm. Bu, Kağıt üzerinde bu çok büyük bir fark yaratmadı. 0-100 km / s’de yedi saniyelik bir süreye sahiptir. Eski otomobilin kıyaslamasının sadece 0.1 sn gerisinde.

GSi, dört tekerlekten çekiş sistemine sahip tek Insignia’dır. Ayrıca Twinster olarak adlandırılan değiştirilebilir düzen, sürücüyü en çok kavramaya sahip olan tekerleğe yönlendirebilen bir tork vektörleme sistemini etkinleştirmek için geleneksel bir diferansiyel yerine bir çift kavramadan oluşmakta.

Gsi oldukça güvenli

Tüm Insignia’lar elektronik bir elektronik fren sistemine sahiptir. Ancak GSi, göreve kolayca yeten ve pedal aracılığıyla güven veren bir Brembo dört pistonlu frenlere sahiptir.

Teoride, daha odaklı sürüş modlarını sağlamlaştırmaları gerekir. Ancak farklılıklar o kadar ince ki çoğu insan, vücut kontrolü veya konfordaki herhangi bir farklılığı fark etmekte çok zorlanacaktır.

Vauxhall, Insignia’nın aerodinamik verimlilik söz konusu olduğunda sınıfının lideridir. 20 inçlik büyük tekerleklere binen GSi’nin oldukça kayda değer miktarda rüzgar gürültüsü alması utanç vericidir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here