Opel İnsignia İçin Yeni Donanım!

0
6672

Opel İnsignia donanım farklılıkları ile gelişmeye devam ediyor. Peki, fiyatı kadar donanım seçenekleriyle de ilgi çeken bir otomobil Kalite algısını yükseltebiliyor mu? İnsignia’nın yeni donanım seçeneği Exclusive tanıtıldı!

Opel İnsignia donanımAlman otomotiv devi Opel’in en havalı modellerinden biri kuşkusuz İnsignia. Son 5 yıldır Opel tutkunlarının hayallerini süsleyen İnsignia modeli, çekici, havalı, ayakları yere sağlam basan bir sedan.

Renk seçeneklerinden döşemesine, kokpit tasarımından dijital özelliklerine kadar premium etki sunan Opel İnsignia donanım seçeneklerine yenisi eklendi. Artık Opel İnsignia Exclusive seviyesi de alınabilecek. 

Opel İnsignia Exclusive Seçeneği

Opel İnsignia donanımEn üst donanım seviyesi olan Exclusive modelini tercih edenler, aslında modelin sunduğu opsiyonel özelliklerin hepsini alabilecekler. Peki, Opel İnsignia Exclusive paketinde neler var?

Opel İnsignia Exclusive Donanım Paketinde Neler Var?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Exclusive modelini tercih edenler, aslında modelin sunduğu opsiyonel özelliklerin hepsini alabilecekler. Masaj yapabilen ısıtmalı koltuklar, 8 farklı yöne ayarlanabilen sürücü koltuğu, otomatik olarak katlanan yan aynalar, Sunroof, 8 inçlik dokunmatik renkli ekran, Bose premium ses sistemi donanımla alabileceğiniz detaylardan bazıları. 

 

Opel İnsignia Görselleri

İnsignia görsellerini incelemek için galerinin üzerine tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here