Vauxhall Crossland, 2020’deki kapsamlı bir revizyon sayesinde artık daha fazla stil ve caziplik sunan geniş, pratik ve ekonomik bir aile arabasıdır. Küçük Mokka kardeşine ise çok benziyor.

MPV ve SUV arasındaki boşluğu doldurmak için ürettiler. Seçilebilecek yalnızca bir gövde stili bulunmaktadır. Teknik özellikler, temel donanımlı (ancak yine de iyi donanımlı) SE, donanımından sonra SE Nav Premium, SRi Nav, Elite, Elite Nav ve sınıfının en iyisi Ultimate Nav arasında değişiyor.

crossland

Crossland Geniş motor seçeneklerine sahip

1.2 litre benzinli motorun yanı sıra, bir çift dizel arasından seçim yapabilirsiniz. Donanımı düşük modeller, beş vitesli bir manuel şanzıman kullanılıyor. Ancak en üst düzey turbo benzin ve yüksek güçlü dizel motorlar altı vitesli şanzıman kullanılıyor. En güçlü benzinli ve dizel modeller için bir otomatik seçenek de mevcuttur.

Tüm sürümler Bluetooth, Apple CarPlay ve Android Auto içeren renkli bir dokunmatik ekran içerirken, en üst düzey modeller çift bölgeli klima kontrolü, ön sis farları, otomatik ışıklar ve otomatik silecekler gibi bir dizi ekstra donanıma sahiptir.

Bu pazarda göz önünde bulundurmanız gereken diğer modeller arasında Renault Captur,  SsangYong Tivoli ve SEAT Ateca gibi modeller yer almaktadır.

Vauxhall, 2020 yenilemesinin bir parçası olarak kompakt SUV’nin direksiyon ve süspansiyon kurulumunu güncelledi. Bu sayede yollarda daha fazla denge ve güvence sağladı.

Turboşarjlı 1.2 motor 108bhp ve 205Nm tork sahiptir. Ayrıca şehir içi ve dışı sürüş için idealdir. 10,5 saniyede 0-100 km / s hıza ulaşıyor ve saatte 190 km hıza ulaşıyor.

İç mekanı oldukça geniş

crossland

Aracın geniş cam bölmesi, kabini hafif ve havadar hissettiriyor. . Kısa arka çıkıntı, zorlu park manevralarının çok fazla zorlanmamasını sağlar. Ancak arka sensörler ve kamera, daha az kendine güvenen sürücüler için rahatlık sağlar.

4,212 mm uzunluğundaki Crossland, 1,776 mm genişliğe sahiptir. Tüm arabalarda 60:40 bölünmüş katlanabilir arka koltuk konfigürasyonu oluşturuldu. SRi ve Ultimate Nav versiyonları, yolcuların sizin veya ihtiyaçlarına bağlı olarak bacak mesafesini büyüttü.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here