Yeni Citroen C3 Aircross SUV, bir otomobille yapılabileceklerin sınırlarını test etmeye geliyor. Cazibesi ile şehir içi yollarda klas bir duruşa, sorunsuz çalışan sürüş destek sistemleri ile engebeli arazi koşullarında sağlam bir yol tutuşa sahip olan Yeni Citroen C3 Aircross SUV; bir otomobilden beklenenlerin üzerine şimdiden çıkmış durumda. Bu yeni nesil SUV; sadece hafta içi iş temponuzda yanınızda olmakla kalmayıp, tatil günlerinizde de, sahip olduğu geniş bagaj hacmi ve bir off-road aracını andıran yol tutuşuyla, kafanız rahat bir şekilde her türlü doğa gezisine gidebilmenize olanak sağlıyor.

yeni citroen c3 aircross suv

Yeni Citroen C3 Aircross SUV Dış Tasarım

Geniş, konforlu, farklı renk seçenekleri ile soğuk ve donuk renkleri olan asfaltta yıldız gibi parlayacak bir aile SUV’si arıyorsanız eğer, listeniz çok uzun olmayacaktır. Yeni Citroen C3 Aircross SUV ise tüm bu özelliklere ek olarak, sahip olduğu dikkat çekici tasarımıyla listenin üst sıralarında bulunmayı kesinlikle hak ediyor.

Keskin noktalardan arındırılmış oval bir tasarımla karşımızda olan bu yeni nesil SUV; sis farlarını çevreleyen tampon detaylarıyla, 3D etkisi veren arka farlarının, tekerleklerinin ve hatta tekerleklerin ortasındaki Citroen logosunun bile iyi düşünülmüş tasarımlarıyla öne çıkıyor. Ayrıca Yeni Citroen C3 Aircross’a; krom detayları, LED aydınlatmaları ve ilk kez C-Aircross konseptinde kullanılan polikarbon arka kelebek camları ile özgün ve güçlü bir karakter kazandırılmış.

Yeni Citroen C3 Aircross SUV İç Mekân

Konu aileniz olduğunda dışarıya karşı güzel görünmek belki de düşüneceğiniz en son şey olacaktır. Evet, Yeni Citroen C3 Aircross bunun da farkında. Harika bir dış tasarıma sahip olan C3 Aircross, iç mekânında sağladığı rahatlıkla da eve dönüş yolunuzu uzatmanıza sebep olabilecek kadar iddialı.

C3 Aircross yükseltilmiş tavan çizgisinin yarattığı ferahlığı, farklı iç mekân renk paketleriyle de geliştirirken sahip olduğu büyük ve rahat ön koltuklarıyla da evinizin en rahat koltuğunda seyahat ediyormuş hissi veriyor. Ayrıca içerideki ferahlığı, ileri ve geri kayabilen arka koltuğuyla koruyan bu yeni nesil SUV; arka koltuklarının katlanabilmesi ile zaten geniş olan bagajının daha da genişlemesini ve derinlik kazanmasını sağlıyor.

Yeni Citroen C3 Aircross SUV bagaj hacmi

Yaklaşık 1 metrelik iç cam uzunluğuna sahip panoramik açılır cam tavanı ile her sürüşünüzde gökyüzünü aracınıza davet ediyor. Bunun yanında, sahip olduğu 7 inçlik dokunmatik ekranından aracınızın tepeden görünümüne erişebilir bu sayede de sürüşünüzün güven derecesini arttırabilirsiniz. Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan C3 Aircross SUV sahip olduğu süspansiyon sistemleri ve gürültüsüz çalışan motorlarıyla da huzurlu bir iç mekânı kullanıcılarına sunuyor.

Renkli Bir Kişilik

Halo effect, Amerikalı psikolog Edward Thorndike tarafından kanıtlanmış bir teoremdir. Bu teoreme göre; yeni tanışacağınız insanlar sizin verdiğiniz iyi izlenimleri tüm hayatınıza yayma eğilimindedirler. Örneğin, gittiğiniz bir buluşmada iyi bir tasarımı olan ve güzel birkaç farklı renkle kombin edilmiş bir C3 Aircross’tan indiğiniz anda, ortamda bulunan kişilerin sizin tüm hayatınız hakkındaki düşünceleri; çok renkli ve tarz sahibi bir insan olduğunuz algısına kapılmaya başlar. Gerisi zaten kolaydır. Kısacası 6 farklı gövde, 2 farklı tavan ve 4 farklı renk paketiyle far çerçevelerinden tekerlek göbeklerine kadar kişiselleştirmiş renk seçeneklerine sahip olan Yeni Citroen C3 Aircross SUV, tüm gözleri üzerinize çekecek.

Üstün Teknoloji

Fransız otomobilleri denilince akla ilk gelen tasarımdır. Ancak Citroen sınırları zorlamayı seven kimliğiyle bu konudaki tabuları da yıkmaya kararlı görünüyor. Citroen C3 Aircross; baş üstü ekranı, trafik işareti tanıma, otonom acil durum freni ve şeritten ayrılma uyarısı içeren geniş bir güvenlik teknolojisi sunuyor. Bunların yanı sıra Apple CarPlay ve Android Auto gibi bilgi-eğlence yazılımlarını destekleyen yeni nesil SUV; bu sayede sürüş esnasında telefonunuza gelen iletileri dikkatiniz dağılmadan cevaplama imkânı sunuyor.

Aile Ekonomisine Katkı

Turuncu panjurlu Citroen C3 Aircross SUV; yeni dizel 1,5 BlueHDi 120 beygir ve benzinli 1,2 PureTech 130 beygir motor seçenekleri ile sağladığı yakıt tasarrufları sayesinde aile bütçenize katkı sağlıyor. Her iki motorda da sunduğu EAT6 tam otomatik şanzımanı ve Start & Stop sistemi ile yakıttan maksimum verimi almanıza yardımcı oluyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here