SEAT Mii Electric, gelişen elektrikli otomobil yelpazesine yeni katılanlardan biridir.

Aynı zamanda rahattır, iyi donanımlıdır ve sürmesi kolaydır. Ayrıca Mii Electric dikkatinizi çekecek kadar ekonomiktir.

SEAT Mii Electric hakkında

SEAT’ın ilk seri üretim elektrikli arabasıdır. 2019 yılında benzinli modelin kullanımdan kaldırılmasının ardından, Artık satın alabileceğiniz tek SEAT Mii budur. Ancak ne yazıkki ülkemizde satışa sunulmadı.

Volkswagen e-up ve Skoda Citigo e-iV ile benzer noktaları bulunmaktadır. Ayrıca aynı 36.8kWh pil ve 61kW (82bhp) elektrik motoruna sahiptirler. Tamamen şarj edilmiş bir Mii Electric, 260 km elektrik menziline sahiptir.

seat mii

Rahat sürüş keyfi ve şaşırtıcı miktarda tavan boşluğunun tadını çıkaracak dört yetişkin için yeterli alan var. Bagaj, sınıfına göre fena değildir.

Sahip olduğu tork son derece bağımlılık yapsa da, Electric’i eğlenceli olarak tanımlamayız. Bununla birlikte, Mii Electric, konforlu sürüş kalitesi için birkaç puan geride kalıyor. Bu büyüklükteki bir arabanın yapmaması gereken şekilde çukurları şaşırtıcı derecede çok hissettiriyor.

SEAT Electric, 82 bg’lik elektrik motoru sayesinde,12,3 saniyelik 0-100 km / s süresine sahiptir. Bu tür bir araba için bu süre önemsizdir.

mii

İyi bir donanım listesine sahip

Standart olarak takılan 16 inç alaşım jantlar, metalik boya ve LED gündüz yanan farlarla yalnızca bir trim seviyesi vardır. Ücretsiz bir seçenek olarak zıt bir siyah tavan mevcuttur. Isıtmalı ön spor koltuklar, hız sabitleyici ve ortam aydınlatması gibi standart olarak takılmıştır.

Beş inçlik renkli bilgi-eğlence ekranı günümüz standartlarına göre biraz eski ve uydu navigasyon, Apple CarPlay veya Android Auto içermiyor. Bunun yerine, seçtiğiniz haritalama ve uygulamaları kullanmanıza izin veren bir akıllı telefon tutucusuyla birlikte gelir.

mii

SEAT Connect uygulamasını indirerek, evden çıkmadan önce iç sıcaklığı uzaktan ayarlamak için akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz. Ayrıca sürüş verileri, park yeri ve araç durumu için de kullanılabilir.

Mii Electric şaşırtıcı derecede pratiktir ve dört yetişkinin rahatça oturması için yeterli alana sahiptir. Koltuklar rahattır ve kabinin tamamında yeterli saklama yeri vardır.

Üç kapılı versiyonu yoktur. Bu nedenle SEAT Mii Electric’in arkasına girmek MINI Electric’ten daha kolaydır.

SEAT Mii, 3.557 mm uzunluğunda ve kapı aynaları dahil 1.910 mm genişliğindedir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here