Range Rover Evoque İncelemesi: Hibrit İle Sahada

0
2393
range-rover-evoque

En yeni Range Rover Evoque, eski modele göre büyük bir adım attı. Yeni stil, güncel teknoloji, daha verimli hafif ve plug-in hibrit motorlar ve içeride ekstra lüks ve incelik dokunuşları ekledi.

İki dizel, üç benzinli ve bir plug-in hibrit ile alıcıların seçim yapabileceği çok sayıda model var. Standart donanım listesi cömert.

BMW X2 dahil rakipler daha ilgi çekici bir sürüş deneyimi sunarken, Evoque çoğu alıcının tercih edeceği lüks ve konfora odaklanıyor. Ve Evoque’nin tek başına görünüşüyle satılması muhtemel olsa da, otomobilin Audi Q3, Volvo XC40 ve Jaguar E-Pace gibi favorilere uygun bir alternatif oluşturması da cesaret verici.

Evoque, Land Rover’ın ürettiği en küçük Range Rover modeli. 2011’de piyasaya sürülen orijinal haliyle, pazardaki bir nişe doğrudan hedeflenen küçük ama lüks bir SUV olarak emsal teşkil eden bir otomobildi.

Evoque, İngiliz üreticinin en çok satanlarından biri olmaya devam etti. Ancak satıştaki on yılın en iyi bölümünden sonra, orijinal model ilham verdiği Audi Q3, Mercedes GLA ve Lexus NX gibi rakiplerinin gerisinde kalıyordu. En son model, evrimsel stil ayarlamaları ve dış görünüm altında büyük değişiklikler sunarak bu noktaya önem veriyor.

Range Rover Evoque Plug-In Hibrit

En yeni Range Rover Evoque, D8 platformunun büyük ölçüde değiştirilmiş bir versiyonu olan Land Rover’ın Premium Transverse Architecture (PTA) temeline dayanıyor. Yeni araba yolda hemen hemen aynı alanı kaplıyor. Ancak dingil mesafesi artık arka yolcu alanını artırmaya yardımcı olmak için daha uzun. Yeni platform, güncel 48 voltluk yarı hibrit elektrifikasyonu da beraberinde getiriyor. Aynı zamanda bir plug-in hibrit modelin seriye katılmasının yolunu açıyor.

Range Rover Evoque, tümü dört tekerlekten çekiş ve dokuz vitesli otomatik şanzıman ile geliyor. İki dizel motor, üç benzinli ve bir plug-in hibrit seçeneğiyle sunuluyor.

Dört temel donanım seviyesi var. Evoque, S, SE ve HSE – her biri daha sportif dış detaylar ekleyen R-Dynamic paketi ile birleştirilebilir. Üst düzey Autobiography trim sadece daha yüksek güçlü benzinli veya dizel versiyonlarla ve ayrıca plug-in hibrit versiyonla birlikte mevcut.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here