2018 Model Nissan Micra almayı düşünenler için küçük sınıfın heyecanlı temsilcisinin fiyat listesine ve temel özelliklerine göz gezdirdik…

İlk Nissan Micra modelinin otomobil severler ile buluşması 80’li yılların başına dayanıyor.

Yıllarca ‘sevimli, bayan arabası’ olarak tanınan Micra modelleri için marka şimdi çok daha farklı bir çizgi çiziyor. Son beş yıldır üretilen Micra modellerinde erkeklerin de keyifle tercih edeceği bir görünüm üzerinde duruluyor.

Micra, hala bayanlar tarafından daha fazla tercih ediliyor. Ancak yenilenen yüzüyle Nissan Micra kesinlikle, artık daha olgun bir görünüme sahip. Bu da ‘bayan arabası tanımlamasını’ giderek tarihe gömüyor.

2018 Nissan Micra

Nissan Micra, B segmenti küçük sınıfta rekabet ediyor. Hyundai i10, Ford Fiesta gibi rakipleri var. Peki, 2018 Micra fiyatları nasıl?

‘Şehrin vazgeçilmezi’ sloganıyla yola çıkan Nissan Micra, göz alıcı ve canlı renk seçeneği ile ilgi çekmeyi başarıyor.

Görünüşünün aksine ferah ve havadar bir iç mekana sahip olan 2018 model Micra süet görünümlü koltukları, kumaş kaplı kapı döşemeleri, dağınıklığı ortadan kaldıracak daha fazla eşya gözü ve 265L bagaj hacmi sayesinde daha kullanışlı hale gelmiş.

2018 Nissan Micra tasarımı ise  ön ızgara paneli, ön tamponu, yenilenen ön farları, LED li stop lambaları ve 15 inç jantlarıyla artık daha keyifli.

Şehrin Vazgeçilmezi 2018 Nissan Micra

2018 Nissan Micra

Hem cebiniz hem de doğa ile dost olan Micra’nın 80 HP güç üreten 1.2 motoru sayesinde daha az yakıt tüketimi hedeflenmiş. Küçük sınıfta bu rakam oldukça başarılı.

Fren destek sistemi, lastik basınç uyarı sistemi, far yükseklik ayarı, yan ve perde hava yastığı iptal kilidi ve elektronik denge kontrol programı ile daha güvenli bir yolculuk Nissan Micra ile mümkün.

Bluetooth (bas konuş sistemi ve müzik aktarımı), AUX-in bağlantısı ve USB bağlantısı da 2018 Micraların teknolojik özellikleri arasında yer alıyor.

2018 Nissan Micra almayı düşünüyorsanız; aracın tasarım ve donanım gibi özellikleriyle beraber konforu, rahat kullanımı ve yol tutuşu da selefine göre gerçekten iyileştirilmiş durumda.

2018 Nissan Micra

Sürücü koltuğu-manuel yükseklik ayarı, sürücü kol desteği, otomatik kliması, uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi, harita okuma lambası ve direksiyon da kumanda ünitesi de dikkat çekici.

2018 Nissan Micra Fiyatları

2018 model bandında bir Nissan Micra almayı düşünüyorsanız ortalama olarak, 140-150.000 TL bütçe ayırmanız gerekiyor.

İkinci El Nissan Micra İlanları

Tekerinize taş değmesin.

2018 Nissan Micra

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here