Mercedes- Benz X Class İncelemesi

1
12432

Mercedes- Benz X Class fiyatı çok merak ediliyor. Mercedes- Benz X Class 2018 fiyatı ve diğer detaylar için incelememizin devamını okuyun!

Mercedes-Benz X Class ilanları için hemen buraya tıklayın!

Mercedes- Benz X Class İncelemesi

2018-Mercedes-Benz-X-Class-2018 Mercedes- Benz X Class fiyatı en çok merak edilen konu başlıkları arasında. Aslında donanıma göre değişen ve marka için pek de şaşırtıcı olmayan bir fiyat aralığı var. 2018 model Mercedes- Benz X Class pick-up almayı düşünenlerin iştahını kabartan bir araç. Pick-up modası bile başlatabilir. Zaten laf aramızda, vergi yükü nedeniyle Pick-Up satışları arttı. Pek çok arazi aracı meraklısı, 4×4 SUV yerine Pick Up modellerine bakıyor. Hele ikinci el Pick Up modelleri son bir yılda hiç olmadığı kadar popüler. Neyse konumuza dönelim. Mercedes’in Pick Up modelleri içinde ayrıcalıklı bir yeri olan Mercedes X Class’ı inceledik. İşte 2018 Mercedes X Class hakkında detaylar:

Mercedes X Class Hakkında

Mercedes-Benz Concept X-CLASS2018 model X Class pick up için pek çok eleştirmen “pick-up dünyasının yıldızı” yorumunu yapıyor. Haksız da sayılmazlar. 4 ve 6 silindirli motor seçenekleri zaten yeterince dikkat çekmişken üç farklı kokpit tasarımı seçeneği sunması da iyice dengeleri değiştirdi. Peki sıfır km X Class almayı düşünenler için aracın tasarımı, iç mekanı, kokpiti ve motor özellikleri nasıl?

Yeni Mercedes X Class’ın Tasarımı Nasıl?

Mercedes-Benz Concept X-CLASSÇift çıtalı ön kısım oldukça yüksek. Bu da ona heybetli bir hava katıyor. Hatta önden bakında tam bir Off-Road hissi yaratıyor. Uzun motor kaputu da eklenince güçlü bir ifade kazanması hiç de zor olmamış. Tüm hatlar, yere sağlam basan, ağır, güçlü bir arazi devi imajını destekliyor. İç mekan tasarımında binek Mercedes modellerinden ayrılmıyor. Onlar kadar kaliteli ve kişiselleştirilebilen bir iç mekanı var.

X Class’ın Motor Seçenekleri Nasıl?

Motor konusunda Mercedes Benz X Class 2018 modeli, 4 ya da 6 silindirli iki motor seçeneği veriyor. V6 dizel 258 BG/190kW motor ise yıl sonunda Türkiye’de olacak. Ama şimdilik X 220d (163BG/120kW) ve X 250 d (190 BG / kw) şeklinde iki seçenek var.

4X4 Pick Up

2018 model Mercedes-Benz Concept X-CLASSDört tekerden çekiş sistemi ile güçlü bir arazi aracı olduğunun altını çiziyor. 4MATİC kilitli Aks Difensiyel özleliği de bu sistemi fazlasıyla destekliyor. Bu arada 4X4 modunu sürekli kılabilir ya da istediğiniz zaman arkadan itiş modunu da seçebilirsiniz.

Mercedes-Benz X Class EuroNCAP’te

EuroNCAP verilerini henüz bilmiyoruz ama araç, güvenlik odaklı tasarlanmış. Her şeyden önce gövdesi çok sağlam kurgulanmış. 7 adet hava yastığı ve iki adet çocuk koltuğu bağlantı noktası sunuluyor. Elektronik stabilite programı, hız sabitleme sistemi, hem ön hem arkada disk fren yapısı, aktif fren asistanı gibi güvenlik donanımları dikkat çekiyor.

2018 model Mercedes-Benz X-Class görselleri için tıklayın!

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here