DS3 Crossback İncelemesi

2
10250

Son iki yılın çok merak edilen ve giderek yaygınlaşan DS3 Crossback modelini inceledik. DS3 Crossback incelemesi ile aşağıdaki sorulara yanıt aradık:

  • DS3 Crossback özellikleri neler?
  • DS3 Crossback hakkında bilgiler neler?
  • DS3 Crossback iç mekan özellikleri nasıl?
  • DS3 Crossback ne kadar yakıyor?

DS3 Crossback İncelemesi

DS3 Crossback incelemesi ile Fransız kalitesinin yeni adını değerlendirdik. B segmentinde yeni bir sayfa açan bu premium crossover modeli, hem havalı hem konforlu hem de maalesef çok pahalı:(

DS3 Crossback Hakkında Bilgiler

DS3 CrossbackPSA grubunun premium markası DS, emin adımlarla ilerliyor. Az marka bilinirliği dışında önünde engel yok gibi. PSA, ona yatırım yapmaya devam ediyor çünkü markanın geleceğine inanıyor. DS markası, PSA’nın bir nevi hayal üssü gibi. Yani geleceğe dair denemek istedikleri teknolojileri de onda görücüye çıkarıyorlar. Dolayısıyla gelecekten gelen arabalar var ya DS, biraz o tatta…

DS3 Crossback yorumları için buraya tıklayın!

DS3 Crossback modeli de yukarı bahsettiğimiz eksende ve B segmentinde bir otomobil olmasına rağmen bu sınıfta en lükslerde bile göremeyeceğiniz bazı özellikler sunabiliyor.

DS3 Crossback Tasarımı Nasıl?

DS3 CrossbackDS3 ile DS7 Crossback tasarımları birbirine benziyor. Ama boyut farkı ve küçük tasarım farklılıkları söz konusu. Peki, DS3 Crossback tasarımının detayları neler?

 

 

İkinci el DS marka otomobil fiyat listesi burada! 

  • Yüksek bir yapısı var. Bu yükseklik, SUV havasını çok güzel destekliyor.
  • Krom panjur yapısı ve krom far çerçeveleri ve aracın komple yan profili yenilikler arasında. İnce gündüz farları ve far tasarımındaki modernize yapı gerçekten çok çekici bir hava katıyor.
  • Hem tampon altında hem de çamurluk kenarlarında siyah bir şerit uygulanmış. Bu siyah şerit uygulaması da DS3 Crossback tasarım dilini daha fazla crossover havasına sokmuş. Aynı şerit arka kısımda da devam ediyor.
  • Krom kapı kollarının içeri gizleniyor olması da çok modern bir tasarım çizgisine işaret ediyor.
  • Bagaj kapağı tasarımı çok sade.

Sıfır DS marka otomobil fiyatları için buraya tıklayın!

DS3 Crossback İç Mekan Özellikleri Nasıl?

DS3 CrossbackPSA Grubu, hem tasarımda hem de iç mekanda hatta teknolojide göz alıcı olma tanımını DS markasında toplamak istiyor. Önce DS3 Crossback koltuklarından bahsedelim. Koltuklar, hem çok konforlu hem de çok şık. Ön ve arka koltuklarda konfor konusunda sorunsuz bir yapı var. Kokpit ve arka yolcu kısımları konfor odaklı.

DS3 Crossback Motor Özellikleri

DS3 Crossback’te 1,2 litrelik benzinli 3 silindirli motor kullanılmış. 130HP güce sahip bu motor, daha önce ödül de almıştı. 230Nm tork sunuyor. 8 ileri otomatik şanzımanla motor çok uyumlu çalışıyor. DS3 Crossback maksimum hızı 196km/s. DS3 Crossback 0-100km/s hızlanması ise 9,2 saniye. DS3 Crossback yakıt tüketimi ortalaması 4,8 litre.

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here