DS3 Crossback Yorumları Nasıl?

0
11002

DS3 Crossback yorumları nasıl? DS3 Crossback kullananlar memnun mu? DS3 Crossback kullanıcı yorumlarına göz attık…

İkinci El DS3 Crossback fiyat listesi

DS3 Crossback Yorumları Nasıl?

DS3 Crossback fiyatı nasıl? Bu soruyu, söz konusu otomobilin marka bilinirliğinin az olmasından kaynaklı olarak soran çok. Aslında bir otomobilin marka bilinirliğinin az olması, onun fiyat etiketinde daha makul bir rakam yazacağı anlamına gelmiyor. Citroén markası, DS modelini piyasaya sürdü ve ardından onu premium bir marka olarak tekrar tanıttı. Onu, çok daha mükemmel kıldı ve elbette bu premium otomobilin fiyatı da öyle çok uygun değil.

Gelelim o soruya; DS3 Crossback kaç para? Başlangıç fiyatı, 214 bin TL. Zengin donanıma sahip bir otomobil için bu rakam makul görünse de Mini Countryman ve Jeep Renegade gibi modellere göre DS3 Crossback’in fiyatı, pahalı kalıyor.

DS3 Crossback’in Diğer Özellikleri Nasıl?

DS3 Crossback’in motoru, makul hızlanma verileri sunuyor ve dengeli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Yine yakıt tüketimi konusunda da makul bir yaklaşımı var denebilir. DS3 Crossback süspansiyon konusunda da denge odaklı bir otomobil.

Sakin çalışma karakteri olan benzinli 130 HP motor, konforlu sürüş sunuyor. Vites geçişlerinin zamanlaması beğeniliyor. Üç silindirili motoru gürültülü değil.

DS3 Crossback’in Olumsuz Yorumları

Yüksek ağırlık merkezi ve yumuşak süspansiyonla bir araya gelince karoser salınımı artmış. bu da sürüş keyfini biraz zorluyor.

Fren mesafesi yeterli görünmüyor. Sıcak testte 41mm ve soğuk testte 42mm. 2019 model premium bir otomobil için bu fren mesafesi çok iyi sayılmaz. Zaten kullanıcı yorumlarında da en çok eleştirilen detaylardan biri bu.

Aracın marka bilinirliğinin az olması da ikinci elde satışının zor olabileceğini düşündürüyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here