2021 Toyota Highlander VS Subaru Ascent

0
1996

2021 Toyota Highlander ve Subaru Ascent’in üç sıralı crossover SUV’larının savaşı başlasın. Toyota Highlander, üç sıralı SUV segmentinde uzun süredir tercih edilen bir seçenektir, ancak Subaru, 2019 için Ascent ile çekici bir alternatif sundu. Sıralama, Ascent genel olarak üstün teklif olarak konumlandırıyor, ancak önceliklerinize ve aracı nasıl kullanacağınıza bağlı olarak, Highlander daha akıllıca bir satın alma olabilir. 2021 Toyota Highlander ve 2021 Subaru Ascent’in güçlü ve zayıf yönlerini öğrenmek için okumaya devam edin.

2021 Toyota Highlander VS Subaru Ascent

2021 Toyota Highlander

2021 Toyota Highlander

Highlander Hibrit Yakıt Ekonomisi

Subaru, Ascent için yalnızca bir güç aktarma organı seçeneği sunuyor, ancak Toyota örneğinde, alıcılar daha güçlü bir V-6 ve yakıt tüketen bir benzinli-elektrikli hibrit arasında seçim yapabiliyor. İkincisini seçmek, 2.5 litrelik I-4 ve elektrik motorları için doğal olarak havalandırılan V-6’yı değiştirir. Güç 295 bg’den 243 bg’ye düşüyor, ancak Highlander Hybrid, dört tekerlekten çekişli 35/35 mpg şehir/otoyol segmentinin en iyisi.

Değer

Toyota’nın güvenilirlik konusundaki itibarı, düşük işletme maliyetlerine ve mükemmel yeniden satış değerine katkıda bulunur. Müşteriler Highlander’a Ascent’ın güçlü ancak istisnai olmayan İyi derecesine kıyasla mümkün olan en yüksek değer derecesini Mükemmel olarak verdi.

Dış Tasarım

Ascent, aşırı şişirilmiş bir Forester’dan biraz daha fazlası gibi görünürken, yeni Highlander daha keskin, daha ayırt edici bir gövdeye sahip. Şık LED farlar ön tarafı tanımlar ve profil boyunca uzanan kaslı bir karakter çizgisi, arka kısmının ön kısmını vurgular. Bir Highlander’ı şık 20 inç jantlar üzerinde sipariş edebilirsiniz.

2021 Subaru Ascent

2021 Subaru Ascent

Kargo Kapasitesi

Her iki üç sıralı SUV de bol miktarda kargo alanı sağlıyor, ancak Ascent Toyota rakibini öne çıkarıyor. Subaru’nun kargo alanı, üçüncü sıranın arkasında 17,8 fit küp (Highlander’da 16,0’a kıyasla) ve koltuklar katlandığında 86,5 küp ölçüyor. Toyota’daki maksimum kargo hacmi 84.3 küp ölçüyor.

Turboşarjlı Motor

Highlander’ın V-6’sı daha fazla tepe gücü geliştirse de, Yükseliş gözle görülür şekilde daha hızlı. Standart turboşarjlı dört silindiri, daha düşük devirde daha fazla tork sağlar, bu da Subaru’nun durma noktasından uzaklaşırken veya otoyola girerken daha fazla performans sunduğu anlamına gelir. Highlander, kıyaslandığında alt sınırda kendini yetersiz hissediyor.

Üçüncü Sıra Diz Mesafesi

Ascent ve Highlander’ı üçüncü sıradaki sıkı koltukları nedeniyle eleştirdik (Chevrolet Traverse nispeten geniş), ancak Subaru’nun arka tarafında oturmayı tercih ediyoruz. Subaru’nun üçüncü sıra diz mesafesi 31,7 inç’te geliyor; Highlander sadece 27,7 inç sunar.

Standart AWD

Ascent’in her örneği standart olarak dört tekerlekten çekişi içerir ve dört tekerlekten çekişli üç sıralı bir SUV’ye ihtiyacınız varsa, daha erişilebilir bir teklif sunan Subaru’dur. Temel Yükseliş, isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip bir temel Highlander L için 37.685 $ ‘a kıyasla 33.345 $’ dan başlıyor.

Sonuç

Bunlar, farklı güçlere sahip yakın rakiplerdir. Toyota, Highlander Hybrid ile büyük bir yakıt ekonomisi avantajı sunuyor, ancak bazı sürücüler Ascent’in güçlü düşük seviye performansını tercih edecek. Ve Highlander’ın sahip olma maliyeti daha uygun olsa da, Ascent daha fazla kargo kapasitesi ve üçüncü sıra diz mesafesinden yararlanıyor. Her iki SUV de sizi hayal kırıklığına uğratmaz ancak Subaru’nun daha ucuz olması  müşterileri çekiyor.

İkinci El Toyota ve Subaru İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here