Yeni Seat Leon 2021’e Ödüllü Giriyor!

Yeni yıla girmemize az bir süre kaldı. Yılın sonunda ise otomotiv sektörünün oyuncularına ödüller gelmeye başladı. Birçok marka gerek ürettikleri modellerle gerekse kurumsal başarıları ile çeşitli ödüllere aday gösteriliyorlar. İspanyol üretici Seat da baştan sona yenilediği modeli ile bu ödüllerin en değerlilerinden birine sahip oldu. Yeni Seat Leon 2021 Autobest ödülünü layık görüldü.

yeni seat leon

Yeni Seat Leon, 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili!

Seat, VAG grubuna dahil olduğu günden bu yana ürettiği modeller ile daha çok dikkat çekmeye başladı. Markanın ürettiği modeller küresel çapta yoğun ilgi görüyor. Özellikle C Hatchback sınıfında bulunan Leon modeli yıllardır başarılı satış rakamlarına ulaşıyor. Bu durum da modeli ölümsüz kılıyor. 2021 yılı için baştan sona yenilenen Leon, güncel haliyle başarılı satışlarını sürdürecek gibi gözüküyor. Bu sırada Leon’un satış başarısına farklı bir başarı eklendi. Yeni Seat Leon, Avrupa’nın çeşitli ülkelerindem 31 gazetecinin jüri görevi aldığı Autobest ödüllerinde ”Avrupa’da 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili” ödülüne layık görüldü.

yeni seat leon

2017’de Seat Ateca Almıştı!

Yeni Seat Leon’un bu başarısına daha önce markanın SUV modeli Ateca ulaşmıştı. Seat Ateca da 3 sene önce ”Avrupa’da 2017 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili” ödülüne layık görülmüştü. Leon, bugüne kadar gerçekleşen 2,3 milyon adetlik satış adediyle de nesiller boyu devam eden bir başarıya imza attı.

yeni seat leon

2021 Seat Leon Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Başarılı model Leon 2014 yılından bu yana İspanya’nın en çok satan otomobili olma özelliğini taşıyor. Ülkemizde de büyük rağbet gören modelin satış rakamları uzun zamandır iyi seyrediyor. Yeni modelin ülkemize gelmesine ise az kaldı. Yeni Leon 2021 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

İkinci el satılık Seat modelleri

Seat İbiza Yeni Benzinli Motoruna Kavuştu!

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here