Eclipse Cross Artık Daha Yakışıklı!

SUV modellerinin revaçta olduğu bu zamanlarda, markalar farklı boyutlarda ve özelliklerde SUV modelleri geliştiriyorlar. Mitsubishi de bu furyadaki markalardan biri. 2018 yılında üretimine başladığı SUV modeli Eclipse Cross’u yenileme kararı alan marka, 2021 yılı itibariyle yenilenmiş modeli satışa sunacak. Makyaj operasyonu geçiren 2021 Mitsubishi Eclipse Cross ‘da neler değişti?

2021 eclipse cross

İçi de Dışı da Değişti!

Markanın yeni tasarım dili olan ”Dynamic Shield” kapsamında modellerine uyguladığı farklı dinamiğe sahip tasarımları dikkat çekiyor. Yenilenen Eclipse Cross da bu tasarım dilini üzerinde taşıyan bir model olarak karşımıza çıkıyor. Aracın ön yüzünde, tampon, aydınlatma grubu ve ızgara değişti. Bu değişim modelin daha soft bir görünüm kazanmasına yardımcı olmuş gibi gözüküyor. Ön yüzde olduğu gibi aracın arka yüzünde de değişimler mevcut. Arka aydınlatma grubundaki değişimler aracın farklı bir havaya bürünmesini sağlamış. 2021 model Eclipse Cross iç tasarımda da çeşitli farklılıklar taşıyor. Konsolun ortasında konumlandırılan 8 inç boyutundaki dokunmatik multimedya ekranı, modelin eski kasasında bulunan touch pad kullanımına son verdirmiş.

2021 mitsubishi

Hibrit Motor Seçeneği ile Gelen 2021 Mitsubishi Eclipse Cross!

Markaya ait Outlander modelinde gördüğümüz 2.4 litrelik benzinli ve çift elektrikli motora sahip kombinasyonunu 2021 Mitsubishi Eclispe Cross’da da göreceğiz. Güncel olarak satılan 1.5 litrelik benzinli motor ünitesi ise turbo güncellemesi görmüş durumda. Geliştirilen yeni turbo teknolojisi ile Eclipse Cross’un turbo lag sorununun çözüldüğü belirtliyor.

2021 Mitsubishi Eclipse Cross Fiyatı Ne Kadar? 

Doğu pazarında bu yılın son ayları itibariyle satışa sunulacak modelin henüz fiyatı belli değil. Yenilenen modelin fiyatının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İkinci el Mitsubishi Eclipse Cross ilanları

Kamp Pick-up’ı: Mitsubishi L200 Crawler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here