Isuzu D-Max Yenilenen Haliyle Karşınızda!

Pick-up segmentinde yer alan modellere gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Özellikle Türkiye pazarında pick-up modellerine son dönemde büyük rağbet söz konusu. Bu talebi gören markalar, yeni pick-up modelleri sunuyor veya ürün gamlarındaki pick-up modellerini güncelliyorlar. Isuzu da ticari araçlarındaki başarısını D-Max adını verdiği pick-up modelinde de yakalamış durumda. Japon üretici, D-Max’i kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçirdi. Yenilenen Isuzu D-Max farklı donanım seçenekleri ile birçok farklı kullanıcıya hitap ediyor.

isuzu d-max 2021

4 Farklı Donanım Seviyesi ile Makyajlı D-Max!

V-Go, V-Life, V-Joy ve V-Cross olmak üzere 4 farklı donanım seçeneği ile sunulan D-Max, farklı kullanım tiplerine donanım paketleri hazırlamış. V-Go ve V-Life, ticari amaçlı kullanımlara uygun hazırlanırken, V-Joy ve V-Cross kişisel kullanımlar göz önünde bulundurularak hazırlanmış.

yenilenen isuzu d-max 2021

Yenilenen Isuzu D-Max Agresif Gözüküyor!

Yenilenen model tasarımında selefine göre daha sert çizgiler taşıyor. Özellikle ön yüzdeki tasarım detayları ile D-Max, oldukça agresif bir görüntü veriyor. Bunun yanında yaklaşma ve uzaklaşma açılarında da çeşitli iyileştirmeler söz konusu. Yenilenen D-Max 800 mm su geçişine olanak tanıyor. Üstelik bu iki özellikler, modelin tüm versiyonları için geçerli.

isuzu d-max 2021

Yenilenen Isuzu D-Max 4×4 ve 4×2 Seçenekleri ile Sunuluyor

4×4 ve 4×2 olmak üzere iki farklı çekiş seçeneği ile sunulan model, 1.9 litrelik 4 silindirli dizel bir motor ile geliyor. Aktarımda ise manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri mevcut. Ayrıca 4×4 çekiş sistemi ile tercih edilen versiyonda diferansiyel kilidinin bulunduğunu da belirtmekte yarar var.

”D-Max ile pazara çok güçlü şekilde geri dönüyoruz.”

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan; ”Yeni model geçişi sebebi ile pick-up’ta yaklaşık bir yıldır ara vermiştik ancak yeni D-Max ile pazara çok güçlü şekilde geri dönüyoruz. 2002 yılında ilk üretimi gerçekleşen D-Max’in bu yıl üçüncü jenerasyonu ile karşınızdayız.  Yeni D-Max’i uzun zamandır bekliyorduk ve beklediğimize değdi, tamamen yenilenmiş D-Max’i sunmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

Tuğrul Arıkan sözlerine; ”Tamamen değişen dış ve iç tasarım, geliştirilen sürüş konforu ve yeni ileri sürüş destek sistemleri ile D-Max yeniden doğdu. Euro 6d emisyon standartlarına uyum sağlayan yeni D-Max her zamankinden daha çevreci. Geliştirilmiş motoru, iyileştirilmiş tepki süresi, düşük yakıt tüketimi ve performansıyla sunulduğu pazarlarda yeni D-Max büyük beğeni aldı. Tasarım çok önemli ancak araç özellikleri ve donanımı ile ilgili de önemli değişiklikler var. Tüm versiyonlarda sunulan 800 mm sudan geçiş yüksekliği ve 4X4 versiyonlara eklenen diferansiyel kilidi off-road severler için önemli bir gelişme. Güvenlik çok önemli. Adaptif hız sabitleme,  arka radar,  yağmur ve ışık sensörü, kör nokta algılama, stereo kamera ve bununla birlikte sunulan (ADAS) ileri sürüş destek sistemleri sürüş güvenliğini yeni bir seviyeye taşıyor. 9 inç dokunmatik multimedya, kablosuz Apple Car Play ve Android Auto bağlantısı,  çift bölgeli dijital klima diğer akla ilk gelenler. Tüm bu özellikleri ile D-Max karakteristik, cesur ve akıllı. Müşterilerimizden yoğun ilgi göreceğine inanıyorum” diyerek devam etti.

İkinci el satılık Isuzu D-Max ilanları

Anadolu Isuzu Covid-19 Önlem Paketi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here