Mini Countryman Boardwalk Edition

Yalnızca 325 Adet Üretilecek:
Mini Countryman Boardwalk Edition

İngiliz otomotiv devi Mini, tasarladığı farklı otomobiller ile gelen ikonik ruhunu yıllardır kaybetmedi. Premium segmentin ”mini” temsilcisi olan marka, sadece otomobil değil crossover segmentinde de iddiasını sürdürüyor. Countryman ismini verdiği becerikli ilk crossover modeli ile her kesimden Mini severin kalbini kazanmıştı. Hala üretimine devam edilen modelin şimdi de yeni bir versiyonu geliyor. Mini Countryman, Boardwalk Edition adı verilen versiyonu ile daha da dikkat çekici gözüküyor. Sadece 325 adet üretilecek olan versiyon, gelecek yıllarda koleksiyonluk bir değere sahip olabilir.

Mini Countryman Boardwalk Edition

Eşsiz Bir Countryman!

Sınırlı sayıda üretilecek olan Countryman Boardwalk Edition, farklı tasarım detayları ile dikkat çekiyor. ”Deep Laguna Blue” adlı renk ile İngiltere’de satışa sunulacak modelin dış tasarımı son derece göz alıcı gözüküyor. 19 inç boyutundaki alaşım jantlar ve piano black detaylar böyle gözükmesinde büyük bir rol oynuyor. Boardwalk Edition versiyonunun ön ve arka aydınlatma grubunda LED farlar kullanılmış. Ayrıca elektrikli açılır-kapanır bir bagaj kapağı da yine bu versiyon ile beraber geliyor. Countryman’in C sütununda yer alan ”Boardwalk” logosu iç tasarımda da kullanılmış. Tavan, kokpit, yan ızgaralar ve kapı içlerinde logoya rastlamak mümkün.

Mini Countryman Boardwalk Edition

Mini Countryman Boardwalk Edition ile Birçok Özellik Standart!

Countryman versiyonlarında opsiyonel olarak sunulan birçok özellik, yeni versiyon ile standart olarak geliyor. Countryman’de bulunan paketler, iç mekan paketi ve Mini heyecan paketinden oluşuyor. Ambiyans aydınlatması, aydınlatmalı kapı kolları ve logo projeksiyonlarına sahip aynalar mevcut. Ayrıca; Acil frenleme, otomatik aydınlatmalar ve silecekler, navigasyon paketi, hız sabitleyicinin yanı sıra tamamen dijital gösterge ekranı da Boardwalk’un standart donanımlarından bazıları. Ayrıca 8.8 inçlik multimedya ekranı da Apple CarPlay desteği ile beraber geliyor.

İkinci el satılık Mini Countryman ilanları

MINI John Cooper Works Electric Modeli Geliyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here