Anadolu Isuzu Covid-19 Önlem Paketi

2
1428

COVID-19 Paketine Sahip Araçları Olanlar Bu Kampanyadan Yararlanabilecektir.

Anadolu Isuzu, araçları için COVID-19 önlem paketi almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu faaliyet kapsamında sözleşmeli bankalara 12 ay vadeye kadar 50.000₺ lik tüketici kredisi için% 1,12 faiz oranı sağlanacak. COVID-19 önlem paketine sahip araçları olan tüm sürücüler bu kampanyadan yararlanabilecek.

Anadolu Isuzu Covid-19 Önlem Paketi

Anadolu Isuzu, toplu taşıma araçlarında ve okul otobüsü araçlarında aldığı önlemlerle COVID-19’un etkilerini azaltarak hem yolcuları hem de sürücüleri korumayı hedefliyor. COVID-19 Önleme Paketleri “Dezenfeksiyon”, “Kontrol”, “Temas” ve “İzolasyon” olmak üzere 4 başlık altında geliştirilmiştir. Anadolu Isuzu ‘nun; Novociti, Novociti Life, Citibus, Citiport, Novo Serisi, Turkuaz, Visigo, Interliner, Toro ve Novo okul modellerinde uygulanabilmektedir.

Önlem Paketi Tüm Anadolu Isuzu Yetkili Servislerden Alınabilir.

Sıfır araçların yanı sıra COVID-19 uygulaması, Isuzu yetkili servisleri aracılığıyla piyasadaki Anadolu Isuzu araçlarına tek tek veya paket halinde de uygulanabiliyor. COVID-19 önlem paketi tüm Isuzu yetkili servislerinden ve bayilerinden temin edilebilir.

“Dezenfeksiyon” aşamasında, laboratuar ve hastanelerde dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan, virüslerin DNA ve RNA yapılarını bozan ve dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan UV-C lambaları, araçtaki patojenleri minimize etmek için tavana konumlandırılır. 1 saatlik çalışma ile minimuma indirmektedir. Gebze Teknik Üniversitesi tarafından test edilip onaylanan UV-C sterilizasyon uygulaması özellikle turizm araçlarında bagaj bölmesinde kullanılmakta ve bagaj dezenfeksiyonunu sağlamaktadır.

Gebze Teknik Üniversitesi ve San Rafaelle Üniversitesi tarafından test edilip onaylanan, araçların klima hava emiş filtrelerine uygulanan fotokatalist filtre özel bir ışıkla çalıştırılır. Filtreden geçen havadaki patojenler bozulur ve etkisini yitirir. Böylelikle klimadan gelen hava sürekli, anlık ve etkin bir şekilde dezenfekte edilir. Tüm araçların girişinde bulunan sensörlü el dezenfektanları temas noktalarında virüsün bulaşmasını engeller.

Kapasite Kontrolü Dahi Yapılabiliyor.

“Kontrol” adımında opsiyon olarak sunulan termal kamera ve maske tanımlama uygulaması, sıcaklığı ölçebildiği gibi maskenin takılı olup olmadığını da belirleyebilmektedir. Özellikle okul otobüsleri gibi belirli yolcuların bulunduğu araçlarda beyaz liste / kara liste uygulaması kayıtsız yolcuları tespit ederek onları uyarıyor. Sistem ayrıca sesli uyarı ve kontrol özelliğine sahiptir. Şehir içi yolcu taşımacılığında ve okul otobüsünde sunulan bu özellik ile koltukların doluluk bilgileri anlık olarak izlenebilmektedir. Koltuk sensörleri sayesinde toplu taşıma araçlarında kapasite kontrolü kolaylıkla yapılabilmektedir.

Her Araç İçin Özel Tasarlanmış Kabinler

Araçta teması en aza indirmek, pandemi döneminde olduğu kadar normal zamanlarda da alınması gereken bir önlemdir. Bu sorun, “Temas” başlığı altında uygulanan sensör ile “Durdur” butonu ile kolayca çözülür. Anadolu Isuzu salgın döneminde her araç için özel olarak tasarlanmış kabinler ile izolasyon sorununu çözüyor.

“İzolasyon” aşamasında kabinler, yolcularla herhangi bir teması önleyerek sürücülerin güvenliğini sağlar. Sosyal mesafeyi ve araç kapasitesini korumak için zemine ve boş bırakılması gereken koltuklara uyarı levhaları yerleştirilir. Esnek koltuk yerleşimi sayesinde, araç oturma düzenlemeleri sosyal mesafeyi koruyacak şekilde ayarlanabilir.

2.El Isuzu İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here