Yeni Porsche Bebek Koltuğu

0
1198

Dünya’nın önde gelen araba üreticilerinden Porsche yaptığı yenilikler ve gelişmeler ile her daim adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce de farklı ayakkabı ve spor markaları ile dizayn anlaşmaları yapmıştı. Şimdi ise daha önce de görmüş olduğumuz bir ürünün güncel versiyonu: Yeni Porsche Bebek Koltuğu.

Yeni Porsche Bebek Koltuğu

Çocuklarınızı ve bebeklerinizi Porsche güvenlik koltuklarından birine emanet edebilirsiniz. Şirket çocuğunuzun bir Porsche modelinin daha bebekken hak ettiğini düşünüyor. 911, Panamera, Cayenne veya başka bir modelle gezintiye çıkarken bu koltuğu kullanabilirsiniz diyor. Otomobil üreticisi şimdi agresif ve hızlı bir sürüş sırasında çocuğunuzu güvende tutmak için yeni Porsche Bebek Koltuğu ve Porsche Çocuk Koltuğunu üretti.
Bu koltukların her ikisi de, çocuğun bir Porsche ile sürüş havasına girmesini sağlayacak her şeye sahip. Koltuğun yanlarında ve kayışlarında marka logosu, motor sporlarından ilham alan altı noktalı emniyet kemerleri, entegre koltuk başlığı ayarları ile çocuğa gerçek bir spor otomobilde olduğunu hissettirme çabası var yeni bebek koltuğu modellerinin. Siyah veya açık mavi tonları ile tanıtılan modeller ünlü körfez yarışlarının renklerini ve tasarımlarını da andırıyor. 
Yeni Porsche Bebek Koltuğu

Güvenlik Ve Özellikler

Bu yeni koltuklar Avrupa Birliği’nin belirlemiş olduğu yeni güvenlik yönetmeliğine tamamen  uygun olmasıyla ön plana çıkıyor. Bu yeni güvenlik yönetmeliğine göre araba koltuklarının araca daha kolay yerleşmesini sağlaması ve koltukların özellikle baş ve boyun için yan darbelere karşı daha iyi koruma sağlaması bekleniyor. Artı olarak da koltuğun boyunu ve genişliğini çocuğun boy ve kilosuna göre düzenleme imkanı sunuyor. Ekstra olarak yeni doğmuş bebek kiti de bulunuyor.

Yeni Porsche Bebek Koltuğu

Ve yine bir ek bir seçenek olarak, aracın ISOFIX bağlantı noktalarına takılan bir Flex Base de var. Bu bağlantı ile çocuklara çok daha güvenilir bir sürüş sunma hedefi var. Yeni Porsche bebek koltuğu henüz resmi satış kanallarınca satışa çıkarılmadı. O sebeple fiyatıyla alakalı henüz bir bilgimiz yok. Ancak bir önceki model 558 dolardan satışa devam ediyor. Bu bir önceki modelin Türkiye resmi satış kanalındaki fiyatıysa 9.860 TL. 

Yeni Porsche Bebek Koltuğu

İkinci El Araba İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here