elektrikli porsche 718

Elektrikli Porsche 718 Değişimi Onaylandı

Ufukta yeni bir Porsche 718 var ama ona nasıl güç verileceğini şuan için kimse bilmiyor. Porsche dünyaca ünlü bir dergi ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Porsche CEO’su Oliver Blume yeni bir 718’in geleceğini paylaştı. Ancak bayilere ulaşması birkaç yıl alacak çünkü nasıl çalıştırılacağına bile uzmanlar bile daha karar vermediler diye açıklamada bulundu. Onun ifadelerine göre, güç aktarma organları tamamen elektrikli bir kurulumdan ve daha verimli bir içten yanmalı motorla değişebilir. Elektrikli Porsche 718 Değişimi Onaylandı…

Porsche İlanları >>

Porsche 718 Daha Güçlü Olması Bekleniyor

Porsche 718,  911’den daha uygun fiyatlı olması gereken Porsche serisinin ilginç bir bölümünü kapsıyor. İlk olarak 718’in motor düzeni daha üstün olmasına rağmen, 911’den daha iyi performans gösteremez. 911’in gölgesinde performans göstermek aslında tam olarak adil olmayacak ve Porsche bunu biliyor. Bunun için gelecek zamanda gerekli çalışmalar yapılacaktır.

Öyleyse 718 halefinin itici gücünü ne belirleyecek? Blume, şu açıklamayı yaptı: “EV veya ICE, pilin uygun bir spor otomobil yapmak için yeterince iyi olup olmadığına bağlıdır.” Hızla gelişen batarya teknolojisi dünyasıyla, birkaç yıl içinde bazı şeylerin değişeceği söyleyebiliriz. Ancak mevcut duruma dayanarak gelecek nesil 718’in içten yanmalı motorunu korumasını bekleyebiliriz.

Mevcut nesil Porsche 718 piyasaya çıktığında, tanıdık flat-6’nın yerini alan küçültülmüş turboşarjlı boxer motorunun piyasaya sürülmesi sayesinde Porsche dünyasını sarstı. Yeni motor kağıt üzerinde daha iyi performansa ve emisyona sahip olmasına rağmen, eski sıralı 6 silindirin duygusundan ve katılımından yoksundu. Bu da Porsche’nin 4.0 litrelik flat-6 özelliğine sahip özel bir sürüm 718 sunmasına neden oldu.

Bizim Beklentimiz Ne?

Bu zorlu süreci sonra, Porsche’nin kağıt üzerinde daha iyi olduğu için bir EV aktarma sistemine şu an için geçmeyeceğinden yana düşünüyoruz. Müşteriler, sürüş zevki ve duygusunun bir Porsche satın alımının önemli parçaları olduğunu açıkça belirttikleri için, elektrikli Porsche 718  versiyonu da daha iyi şekilde geliştirmek zorundalar.

Porsche ile ilgili tüm içeriklerimizi okumak için tıklayın.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here