Tofaş’ın Kuş Serisinin Belgeseli Çekildi

3
4096

Geçmişten günümüze Tofaş markasına ilgi büyük. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan yönetmenler, Tofaş’ın kuş serisi olarak bilinen markalarına belgesel çekti. “Efsane T” adlı belgesel ile gelecek nesillere aktarılacak.

Tofaş’ın kuş serisi olarak bilinen “Murat 124”, “Serçe”, “Şahin”, “Kartal” ve “Doğan” markalarını yer aldığı bir belgesel çekildi.

“Efsane T” belgeseli Türkiye’nin 7 bölgesinde 30 ilde çekildi. Türkiye’nin tüm bölgelerindeki Tofaş kullanıcıların yorumları belgesele renk kattı. Belgesel toplamda 5 bölüm halinde seyircilerin karşısına çıkacak.

Bölüm isimleri şöyle;

  • Tutku
  • Müzik
  • Modifiye
  • Yarış
  • Drift”
  • Sosyal Yaşam ve Grup İçi İlişkiler

Sahibinden en yeni ikinci el Tofaş ilanlarına bakmadan geçmeyin!

Yapımcılığını Halis Kıral’ın üstlendiği belgeselin yönetmen koltuğunda Sinan Çevik ve Nazım Doğan yer alıyor. Sinan Çevik ve Nazım Doğan’nın AA muhabirine yaptığı açıklamalar şöyle;

Yönetmen Sinan Çevik’in konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle, “Bu belgesel fikrini bize veren ana unsur, insanların Tofaş otomobilleri ile kurdukları bağlardı. Belgesel çekimlerini Türkiye’nin 7 bölgesinde ve 30 ilinde gerçekleştirdiğimizde bu bağın bizim düşündüğümüzden ve gözlemlediğimizden çok daha üst düzeyde olduğunu gördük. Şuna inanıyorum ki Tofaş tutkusu, dünyada eşine az rastlanır düzeyde bir tutku…” dedi.

Efsane T Belgeseli Yakında Sevenleriyle Buluşacak

Yönetmen Nazım Doğan’ın yaptığı açıklama şöyle, “Efsane T belgesel fikri aslında bizde 2 yıldır var. Bu projenin ortaya çıkmasının en büyük, temel nedeni, Tofaş tutkusunun insanlarda çok büyük olduğunu görmemizdi. Tofaş’ın kullanıcıları için Türkiye’nin neresinde olursa olsun hepsini birleştirici bir unsur olduğunu fark ettik. Bu doğrultuda Tofaş tutkusuna ilişkin sosyal medya hesaplarını raporladığımız da 10 milyona yakın geniş bir hedef kitlesinin olduğunu gördük. Belgesel çekimlerini tamamladığımızda yaklaşık 3 ay önce tanıtım amaçlı sosyal medya hesaplarımızı açtık. Bu sosyal medya hesaplarımızda kısa teaser’larımızı yayınladık. Hem sosyal medyadan gelen mesajlar olsun hem takipçi anlamında olsun büyük kitlelere ulaştık. Tamamıyla hazır olan belgeselimiz yakında seyirciyle buluşacak.” dedi.

arabam.com’dan araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

3 YORUMLAR

  1. Sabırsızlıkla yayınlanacağı tarihi bekliyoruz. Tofaş tutkusunu yaşamak ve yaşatmak adına atılan bu adımda tüm yönetmenlere başarılar diliyorum. Kameranız titremesin.

  2. Bu arabaların yıllardır Türkiye’de tutkunları çok. arabam.com sponsorluğunda bu dönemde bir açık hava sineması düzenlenerek insanların araçlarıyla buraya gelmesi sağlanabilir. Tabi ki orada çıkacak olaylarda hiçbir mesuliyet kabul etmediğinizi belirtmeniz gerek)

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here