Toyota Türkiye’deki 30.Yılını Gururla Kutluyor!

3
2015

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, 30. yılını gururla kutluyor.

Toyota, 1990 yılında Türkiye’de üretim tesisi kurdu. Kurmuş olduğu bu üretim tesisi Toyota’nın Avrupa’daki ikinci tesisi oldu. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, üretimlerine hız kesmeden devam ederek, başarılarla dolu 30. yılını gururla kutluyor.

1Toyota Rekabette Gücünü Ortaya Koymuş Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Toshihiko Kudo’nun yaptığı açıklama şöyle, “Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye olarak 30 yıldır otomotiv sektörünün öncü markaları arasında yer almanın ve uluslararası rekabette gücünü ortaya koymuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana bizimle birlikte olan ve hedeflerimizi gerçekleştirmemizi sağlayan tüm çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin emeklerini en içten dileklerimle takdir ediyorum.” dedi.

Sahibinden en yeni ikinci el Toyota ilanlarına bakmadan geçmeyin!

2Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin Kurulum Aşamaları

1990 yılında kurulduktan sonra, 1992 yılında üretim tesisinin temelleri atıldı. 1994 yılın da ise Sakarya’da üretime başladı. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, o günden bu yana başarılarla dolu bir sürece imza attı. Buradaki olumlu gelişmeler Türkiye ekonomisine de katkı sağladı. Birçok işçiye iş imkanı yarattı.

3Toyota Türkiye’de 800 Kişiyi İstihdam Edecek

Toyota, koronavirüs salgının az da olsa kontrol altına alınmasıyla birlikte 11 Mayıs’ta üretimlerine kaldığı yerden devam etmişti. Yaşanan bu gelişme üzerine üretim ve ihraç hedeflerine ulaşabilmek için önümüzdeki aylarda İŞKUR üzerinden 800 işçiyi istihdam edeceğini duyurdu.

Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve CEO’su Toshihiko Kudo’un konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle, “Ülkemiz ve dünyamız genelinde zorlu koşullarda mücadele ettiğimiz bugünlerde, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye olarak gerekli tüm tedbirleri alarak üretime tekrar başlamıştık. Ülkemize ve Sakarya’mıza katkı sağlamaya devam ederek ve üretim ve ihracat hedeflerimizi artırarak sürdürebilmek için önümüzdeki aylarda mevcut kadromuza yaklaşık 800 kişilik bir istihdam sağlamayı planlıyoruz.” dedi

arabam.com’dan araç kiralamak çok kolay! Sistem, aradığınız kiralık aracı hızlı ve kolay bir biçimde bulmanıza yardım ediyor. Uygun fiyata araba kiralamak için arabam.com’u kullanabilirsiniz.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el sahibinden satılık araba ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

 

 

3 YORUMLAR

  1. Dünyadaki en değerli otomobil markası olan Toyota 30 yıldır bizimle birlikte gerçekten çok onur verici ve ülkemizdeki istihdam ettiği işçi sayısı kesinlikle azımsanamaz nice 30 yıllara!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here