Subaru Legacy, 2009’da makyajlandı. Legacy SW, Ford Mondeo SW veya Peugeot 508 SW’ye ilginç bir alternatif olarak geldi. Pratik, güvenli ve sevimli bir aile otomobili olarak üretildi. Tüm versiyonları, Subaru imzalı simetrik dört tekerlekten çekiş sistemini ve düz dört silindirli ‘boxer’ motorunu kullanmaktadır.

Subaru Legacy Touring Wagon
Subaru Legacy Touring Wagon

Sadece iki benzinli ve bir dizelden oluşan seçim yapabileceğiniz sınırlı bir motor yelpazesi var. Giriş seviyesi modeller, böylesine büyük bir arabada biraz yavaş hissettiren 148 beygirlik 2.0 litrelik bir benzinli motor kullanırken, daha güçlü 165bhp 2.5-litrelik ünite yalnızca firmanın Lineartronic CVT otomatik şanzımanında mevcuttur. En iyi seçenek, güçlü 2.0 litrelik dizeldir. 10 kademeli ayarlanabilir elektrikli sürücü koltuğu standarttır.

subaru

Aralıklı bir ızgara, büyük farlar ve şişkin tekerlek yuvaları, Subaru Legacy’nin kalabalıktan sıyrılıp dikkat çekmesine yardımcı oluyor. Ancak Ford Mondeo station ve Vauxhall Insignia Sport Tourer Legacy’den daha fazla çekiciliğe sahiptir. İç mekanda kaliteli bir kabin bulacaksınız. Ancak malzemeleri rakipler kadar lüks hissettirmiyor. Yine de, tüm donanımlarda standart olarak klima kontrolü, Bluetooth bağlantısı ve elektrikli açılır tavan bulunur. Nav Plus modellerinde ise bir uydu navigasyon sistemi ekliyor.

Legacy SW büyüklüğü ile tam bir aile aracı

subaru iç mekan

Büyük camı parlak ve havadar bir atmosfer yaratırken, büyüklüğü göz önüne alındığında, içinde beş yetişkin için yeterli miktarda alan vardır. Çok sayıda bölme deliği, derin kapı kutuları ve büyük bir torpido gözü ile makul miktarda depolama alanı var. Büyük bagaj kapağının açılması, kullanışlı bir şekilde düşük yükleme ağzını ve ayrıca 526 litre büyük bir taşıma kapasitesini ortaya çıkarır. Standart 60/40 bölünmüş kat arka koltuğu düz katlayın ve mevcut alan 1.677 litreye yükselir. Ve tabii ki, tutuşlu dört tekerlekten çekiş ve torklu dizel motor kombinasyonu, Legacy’yi başarılı bir çekici araç haline getiriyor.

subaru motor

Beş yıldızlı bir Euro NCAP derecelendirmesi, Subaru’nun sunduğu gücü ve güvenliği vurgular. Emniyet kemerinizi bağlamazsanız tüm versiyonlarda elektronik denge kontrolü, altı hava yastığı ve sesli bir uyarı bulunur. Legacy ayrıca, her türlü hava koşulunda güven verici bir çekiş sağlayan kalıcı dört tekerlekten çekiş sistemi için ekstra puanlar kazanıyor. Alıcılar ayrıca Subaru’ya takılan sağlam mekanik aksamlardan sadık bir hizmet bekleyebilirken, sağlam yapılı kabin, aile hayatının zorlu taleplerini karşılar.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

  1. Bence Japon aracı denildiğinde en sağlam araba Subaru ama ülkemizde yaygın kullanılmıyor. Çok severim bu araçları özellikle SW versiyonları.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here