Rolls-Royce Cullinan’ın Bagajı Sizi Şaşırtacak. Rolls-Royce kurulduğu ilk günden beri en Premium otomobil markalarından biri olarak kabul edilmeye devam ediyor. Bu yüzden sürücülerini özel kılması gerekiyor. Dolayısıyla ürettiği araçlarda bunu hissettirmeli. Zaten tam da bu sebeptendir ki, sunduğu özellikler herkesin de beklediği gibi ya en iyisi ya da en farklısı.

Cullican da Rolls-Royce’un bu geleneğini bozmuyor ve eşsiz özellikleriyle sahneye çıkıyor. Renk paketindeki çeşitlilik ve iç mekanında bulunan lüks ahşam kaplamalar bir yana dursun, sunduğu bagaj bizi bizden aldı.

Daha Önce Böyle Bir Bagaj Görmediniz

Haberimizin konusu olan 2021 Cullinan SUV modeli ile birlikte gelen rekreasyon modülünden bahsedelim. Bu özellik daha önce bir otomobilde görmediğiniz birden fazla şaşırtıcı özelliğe sahip. Daha net bir şekilde açıklarsak Rekreasyon modülünün aracın arka kısmından çıkan motoru olan çekmeceli bir kutu olarak tanımlayabiliriz. Her şeyden önce bu kutu istediğiniz şekille özelleştirilebilir bir şekilde tasarlandı.

Rolls-Royce Cullinan'ın Bagajı

Rolls-Royce Cullinan’ın Bagajı tek bir tuş üzerinden çalışıyor. Tuşa basarak aracın arka tarafında bulunan ve ekipman veya diğer araç gereçlerin muhafaza edildiği bir şekle bürünüyor. Özellikle tasarım anlamında aracın bütünü ile uyum içinde tasarlanması Cullinan tasarımcılarının başarısını ortaya çıkarıyor. Buna ek olarak renk uyumu ve dengesi aracın iç tarafında kullanılan renklerle de gayet uyumlu.

Aktivite Yapmak Rolls-Royce Cullinan’ın Bagajı İle Çok Zevkli

Eğer Rolls-Royce sahibiyseniz keyif alacağınız aktiviteler ekipmanları için arayış içinde olamazsınız. Bu yüzden harici bir bağlantı aparatı temin etmenize de gerek yok. Bunlar zaten lüks SUV’de mevcut. Rolls-Royce Cullinan’ın Bagajı çok kullanışlı.

İçinde bulunan çekmece çıkacak ve değişecek şekilde geldi. Bu yüzden için zevkinize ve aktivitenizin durumuna göre üç farklı şekilde seçim yapmakta özgürsünüz.

Rolls-Royce, Rolls-Royce Cullinan’ın Bagajı ile sunulan Rekreasyon modülü örneklerini açıkladı. Mesela fotoğraf alanında çalışmalarınız ve yoğun bir ilgini olduğunu düşünelim. Fotoğraf modülü yapılandırılmasında ünlü fotoğrafçı Mark Riccioni destek oldu.

Bu modül ile birden fazla ekipmanınızı ayrı ayrı konumlandıracaksınız. Bu sistem modülü istediğiniz zaman kolay bir şekilde alıp kullanmanızı sağlar. Mesela bu modülde DJI Mavic Mini drone, 12.9 inç Apple iPad Pro, 16 inç Apple MacBook Pro, Sennheiser PXC550 MkII gürültü önleyici kulaklıklar, Persol PO3225-S güneş gözlüğü gibi ekipmanların hepsine aynı anda yer var.

Rolls-Royce Cullinan'ın Bagajı

Kullanım Olarak Çok Fazla Seçenek Var

Rolls-Royce Cullinan’ın Bagajı  için tasarlanan modüller sadece ekipman taşımak için ulaşılır olmadı. Buna ek olarak Barındırma hizmeti Modülü de var. Akşam yemeğinizi 8 arkadaşınızla beraber yemekten zevk alacağınız mutfak eşyaları mevcut. Bu yüzden Dünyanın neresinde olursanız olun Barındırma hizmeti Modülü sayesinde arkadaşlarınıza akşam yemeği için ev sahipliği yapabileceksiniz.

Rolls-Royce Cullinan'ın Bagajı

Bu modül tasarım anlamında Rolls-Royce monogram’ları ile gelen bardak kabartmaları ile kullanımda. Buna ek olarak ABD ceviz ağacından kesme tahtaları ile oldukça iyi bir görünüme sahip.

Rolls-Royce Cullinan'ın Bagajı

Son örnekte Görüntüleme Süiti ile Rekreasyon Modülünden bahsedelim. Bu modülün kokteyl masanız ya da akşam yemeğinizi yediğiniz masa etrafında oturmanız için sandalyesi bile var. Her haliyle seveceğiniz Rolls-Royce modülleri ile sahibi olduğunuz aracın tadını en iyi şekilde çıkarmak ister miydiniz?

İkinci El SUV İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here