Rolls-Royce Motor Cars Orta/Doğu Avrupa ve Orta Asya Kurumsal İletişim Direktörü Frank Tiemann Türkiye’de Rolls-Royce 2023 modellerinin şimdiden tükendiğini açıkladı. Tiemann açıklamasında “Türkiye’de, 2023’te gelecek tüm araçlarımızın sahipleri şimdiden belli. 2024 için sipariş almaya başladık” dedi. Ayrıca Türkiye’nin Rolls-Royce için önemli bir ülke olduğunu belirtti.

Tüm BMW Group ürünleri arasında Rolls-Royce Phantom tartışmasız amiral gemisidir. Seri II geçen yaz tanıtıldı ve o zamandan beri tüm dünyayı dolaşıyor. İstanbul’da ise showroomda Rolls-Royce’un iki modeli sergilenmeye başlanmıştı. Aslında Phantom II Serisi ve Black Badge Ghost Türkiye’de oldukça seviliyor. Daha genç ve daha az ağırbaşlı ama yine de sağlam bir banka hesabı olan bir kitleyi hedefleyen Ghost Black Badge, geleneğe göre stil ve performansı tercih ediyor.

Türkiye'de Rolls-Royce tükendi

İngiliz Otomobil Üreticisi Rolls-Royce’tan Türkiye Açıklaması

Türkiye'de Rolls-Royce

Tiemann’ın Türkiye’deki satışlar ülke ekonomisinin dalgalı gitmesine rağmen olumsuz etkilenmediğini açıkladı. Hatta artış gösterdiğini belirtti. Fakat Tiemann, Türkiye’deki satışların miktarı hakkında bir bilgi vermedi.

Sadece Elektrikli Araç Üretecek

Rolls-Royce’un marka direktörü Tiemann tamamen elektrikli araçlara dönüşü için ise “Bugüne kadar yaptığımız gibi sadece BMW teknolojisine bağlı kalmadan, kendi mühendislik gücümüz ile elektrikli otomobillerimizi geliştireceğiz. Müşterilerimiz bizden logosu değiştirilmiş bir BMW i7 istemiyor” açıklamasını yaptı. Ayrıca şarj ve batarya teknolojisini yakından takip ettiklerini açıkladı. “Solid state (katı hal) bataryalar radarımızda. Elektrikli otomobillerimizde kendini kanıtlamış ve soru işareti olmayan bir teknoloji kullanmak istiyoruz” dedi.

Rolls-Royce Cullinan: Efsane Renkler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here