Rolls-Royce Cullinan efsane renkler modadan ilham alan yeni SUV’lerde! Bu muazzam renkler gerçekten göz kamaştırıyor.

Rolls-Royce, “Re-Belle” koleksiyonundan başlayarak, Arktik Beyazı veya Kaşmir Grisi deri üzerinde Kireç Yeşili veya Şakayık Pembesi vurgulara sahip Cullinan iç mekanı gösteriyor. Ayrıca gösterge paneli her iki durumda da el dokuması çelik kumaşla kaplı. Bu, sizin zevkinize bağlı olarak dış cephe için Kireç Yeşili, Tunç Metali, Yaban Mersini veya Kutup Beyazı tonlarıyla birleşebiliyor.

Rolls-Royce Cullinan: Efsane Renkler

Rolls-Royce Cullinan: Efsane Renkler

Inspired by Fashion koleksiyonu modelleri iki temaya ayırıyor:

Re-Belle ve Fu-Shion.

Re-Belle koleksiyonundaki Cullinanların efsane renk, Lime Green, Gunmetal, Wildberry veya Arctic White dış renklerde mevcut. İç tasarımda bu modeller, modadaki renk bloklama trendinden ilham alındığını görüyoruz . İç döşeme, Kutup Beyazı veya Kaşmir Grisi deri döşemeyle kontrast oluşturan Şakayık Pembesi veya Kireç Yeşili rengindedir. Ekstra özel bir dokunuş olarak, gösterge panelinin bir kısmında 0,0177 inç (0,45 milimetre) kadar ince ipliklere sahip el dokuması paslanmaz çelik kumaş dikkat çekiyor.

Fu‑Shion modellerinin yüksek moda ve faydacılığı karıştırması gerekiyor. Bu Cullinan’lar Askeri Yeşil, Grii, Forge Sarısı veya Tempest Grisi dış cephe seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte mevcut iki renk kombinasyonu görüyoruz. Biri Askeri Yeşil, Lacivert ve Mandarin karışımı. Diğeri ise Arktik Beyazı ve Kaşmir Grisi deri ile Forge Sarısı süslemenin birleşimidir.

Rolls-Royce Cullinan: Efsane Renkler ve Starlight Bagaj Kapağı

Rolls-Royce Cullinan: Efsane Renkler

Özelleştirme seçeneklerine önemli bir ekleme daha görüyoruz. Bagaj kapağının iç döşemesindeki Starlight Tavan Kaplamasının işleyişini genişleten “Starlight Bagaj Kapağı”dır. Rolls-Royce’a göre, delikli deriye yerleştirilmiş 192 ışıklı yıldızla özel bagaj kapağının üretimi tam 22 saat sürüyor. Bu, Rolls-Royce’un Cullinan’ın bagaj kapağına monte koltuklarına “Görüntüleme Süiti” adı veriliyor. Bu kullanıcılarının kabinin içindeymiş gibi yıldızların keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. Son olarak, Cullinanlar için dört iç temadan birini benimseyen eşleşen beş parçalı bagaj setleri sunuyor.

Rolls-Royce, SUV’nin özel sürümleri için fiyatlandırma veya bunların bulunup bulunmadığını açıklamadı. Ancak, durumunuz varsa, kişiselleştirme açısından dilediğiniz her şeyi Rolls-Royce’un renk ve döşeme departmanından isteyebilirsiniz.

Elektrikli Rolls- Royce Spectre Yollarda

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here