Yenilenen 2023 Volkswagen ID.3 önümüzdeki baharda göreceğiz, ancak teslimatlar 2023’ün dördüncü çeyreğine kadar başlamayacak. Volkswagen müşterilerini dinlediğini ve önerilerinin çoğunu hayata geçirdiğini dile getirdi.

Makyajlı 2023 Volkswagen ID.3

2023 Volkswagen ID.3 

Volkswagen, 2023 baharında tanıtacağı olan makyajlı ID.3’ün ilk resmi teaser görüntülerini yayınladı. Marka “ikinci nesil ID.3” olarak adlandırıyor. Ancak aracın dışında yalnızca küçük değişiklikler görüyoruz. En belirgin olanları, daha agresif bir görünüme sahip yeniden tasarlanan ön tampon. Ayrıca arka lambalar için güncel LED grafikleri de dahil.

2023 Volkswagen ID.3’ün daha kaliteli malzemeler alması dikkat çekiyor. Bununla birlikte gelişmiş sistem performansı ve kablosuz yazılım güncelleme yeteneği sağlayan en son yazılım nesli ile daha önemli güncellemeler iç mekan için ayrılıyor.

12″ Dokunmatik Ekrana Sahip Oldu

2023 Volkswagen ID.3 

ID.3 standart olarak daha büyük 12 inçlik bir merkezi ekranla karşımıza çıkacak. Şu anda sunulan standart ekran 10 inçtir. Ayrıca çıkarılabilir bir bagaj bölmesi zemini ve iki bardak tutucusu olan yeniden tasarlanmış bir orta konsolla donatılacak.

Volkswagen, “yüksek kaliteli deri muadili” ile değiştireceğini söylediği için direksiyon simidi artık deri ile karşımıza çıkmayacak. Bununla birlikte daha önce bildirildiği gibi dokunmaya duyarlı panellerin yerini alan fiziksel düğmelere görüntülerde görünmüyor!

Kullanılabilirlik ayrıca Tak ve Şarj ve akıllı Elektrikli Araç Rota Planlayıcı gibi şarj etme işlevlerinden de faydalanacaktır. Sürüş yardımı teknolojisine ise VW, ID.3’te isteğe bağlı olarak sunulan Sürü Verili Seyahat Asistanı karşımızda. Ayrıca Hafıza İşlevli Park Asistanı Plus’ı içeren en yeni nesil tam entegre destek sistemlerini kullanıyor.

Volkswagen Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Yönetim Kurulu Üyesi Imelda Labbé açıklamalarında Yeni ID.3 kaliteye, tasarıma ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızı gösteriyor. Tasarım olgunlaştı ve iç mekanda kullanılan malzemeleri yükselttik. Müşterilerimizin ihtiyaçları bizim için her zaman ön planda ve merkezde. Bu yüzden dinliyoruz. dikkatli bir şekilde ve ürün portföyümüzü onların gereksinimlerine uygun hale getirmeye odaklanıyoruz. dedi.

Volkswagen Fiyat Listesi |

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here